A kúperizálódási folyamat végéhez ért, most az egységsugarú projektek legfontosabb feladati közé soroljuk az intuitív paradigmák stratégiai céljainkkal való technológiai intermodalitása. Szükség esetén szintetizáljuk a szárnyaló piaci potenciált és a létfontosságú, ámde stagnáló piaci pozíciót formállogikai alapokon racionális és decentralizált front-office backstage vonal mögötti korreláló látványtecnikát is bevetünk a kultúraidegen minőség-monitoring során. Ez által a piacvezető hálózatok transzcendensmentes termékportfólió átalakítása során betömködjük a prudens piaci réseket, az állomány további szinergizálódása miatti rendszertervezési technológiákat vetünk be.

Ennek eredményeképpen ma drága barátunk és kollegánk, “masszívcsávó” Cooper elhagyott minket és kis csónakjában ezentúl más tavon fog evezni. Szóval Cooper … mit mondjak … húzz nagyokat az evezőkkel, hasítsd azt a habos vizet! Sok sikert kívánok hozzá és csak annyit mondok, hogy ha csak fele olyan jól húzol az új vizeken is mint a régi tavon, akkor minden rendben lesz. ;)

Azért valamikor bedobhatunk ám egy sört!

18 COMMENTS

  1. A “masszívcsávó” elment…sajnálom, mert kevesebbek leszünk, vagyunk nélküle. A szokásos “Aha” illetve “Mhm” beszélgetéseinknek is oda…De én is csak csatlakozni tudok Haadeehez és kívánni jó szelet az új hajón.
    És a sör engem is érdekel! :)

  2. Még egy ember minusz.. Lassan eljöhet az a rész, hogy tényleg szükség lessz embereket kilóra megvenni.

  3. harder, lesz meg par ilyen postod a kozeljovoben, ha rajtam mulik… :))

    sztem beszelj az illetekesekkel, hogy legyenek a rugalmasabbak a fizetesemelesben, ha mar maskepp nemtudjak marasztalni az embereket… mert ugye van ami nem valtozik :/

    pisz

  4. Köszi, Harder, a jókívánságokat, el kell mondanom, hogy élmény volt ez a félév, elsősorban a kifogástalan, színes társaságnak köszönhetően. Nem volt könnyű ezt a döntést meghozni, és még egy darabig bánni is fogom. Sokat számított a társaságotok, a véleményetek. Egyfajta honvágy ez, elvégre ott az ember otthona, ahol a barátai. És én mérhetetlenül büszke vagyok, hogy ilyen embereket tudhatok barátaimnak. Persze ezzel nincs vége, a kapcsolattartás kötelező.

    Jövő héten szerdán megfelelne?

  5. Szia cooper :)

    Persze, nekem megfelel, remélem a többieknek is. Ákos nem tud ott lenni (szabadság miatt), de legalább már megvan a kifogás a következő sörözéshez is. :)

    Többiek meg, akik olvassák, jelezzétek légyszives itt, hogy megfelel-e az időpont.

  6. Schindler listaja meg nem ert veget.. :DDD

    Ojtort meg bizzatok ram, jo helye lesz itt.. egyebkent nem hoztam volna, ha nem lennek biztos a dolgomban ;)

    jovoheten adom en is a sorozest.

    pisz

  7. Nekem tökre bejön, éljen a nonproporcionális font. És szerintem a neve lehetne Péntek13.

  8. Ez a topik megfogalmazás kb. olyan volt mint a formális nyelvek előadás.
    Az ember ráborítaná az asztalt a tanárra. :D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here