Hugo és Csabi SpanyolországbanMa találtam meg anvee (www.anvee.com) blogján Spanyolhonba távozott barátunk – Hugo – és barátja, Csabi blogját, ahol követni lehet, hogy mi is történik velük ott messzitávol. :) Most este végigolvastam az eddigieket és tetszett, már ott figyel a FeedDemon gyomrába és izgatottan várom, hogy mikor jön az új bejegyzés. :)

url: http://wedospain.hu

4 COMMENTS

  1. Dejó, ezt tudom majd ajánlani nővéremnek, állandóan le akar lécelni MO-ról, most épp Spanyol nála a févörit. Amúgy az emailt majd küldöm, csak még nem adtam fel a reményt, hogy valami content + “jeleníccsed meg a szimbólum kódját, rendesen, te redva” kombóval elejét veszem a dolognak:)

  2. Sztem nagyon király a lapja. Én is rendszeresen olvasgatom. Érdekes ez a dolog Hugoval. Kb másfél éve dolgozom hivatalos munkahelyeken és eddig minden melóhelyemen ültem Hugo székében. Jasminnál is 2 alkalommal foglaltam el azt a helyet, ahonnan ő elköltözött és most a Café Interactivenál is pont Gergő helyére huppantam le… Most, hogy kiment Spanyolba, sztem meg fog szakadni ez a sorozat, bár ki tudja… lehet, hogy ez annak a jele, hogy nemsoká én is megyek ki Ibizára?? :) Úgy legyen!! :D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here