Ez az első bejegyzés, ami valószínűleg fent is fog maradni a sok-sok törölt teszt után. Mivel mindjárt éjjel 2 van és túl sok agyam már nincs az értelmes és összefüggő fogalmazáshoz, írom ami eszembe jut aztán meglássuk.. :)

Miért is indítottam ezt a blogot?

Már jóideje gondolkoztam rajta, hogy milyen lenne pár hónap, év után visszanézni akár napra pontosan, hogy adott időszakban mi érdekelt, mivel foglalkoztam, de eddig valahogy mindig elmaradt (a blogdreams-es blogot nem számítva), hogy ehhez egy saját blogot használjak fel. Egy ideig játszottam a gondolattal, hogy a tutorial.hu keretei között oldom meg, de aztán letettem róla, hisz valószínűleg a lap látogatóinak töredékét érdekelné, hogy én éppen mit csináltam hétvégén, esetleg mit fotóztam, mit mondott a fiam vagy hasonlók.
Szóval az egyik oka ez volt.

A másik, hogy sokszor van 1-1 olyan téma amiről írnék, de vagy terjedelme vagy “típusa” miatt nem illik be a másik lap profiljába. Ezeket egy ideig gyűjtöttem jegyzetszerűen hogy talán majd egyszer … felhasználom, de soha nem került rá sor. Persze ezek aktualitása nagyrészt elmúlt, de mindig vannak új témák.

Aztán ott volt az is, hogy maga a WordPress mint blogmotor érdekelt, párszor fel is tettem és tényleg tetszett, de nem volt olyan projekt amihez felhasználhattam volna így mindig csak terv maradt, hogy “na majd egyszer ezt is befogom valamire”. Most jött el az ideje.

A blog arra is jó lesz, hogy néha fel tudjak tenni 1-1 képet amit én készítettem és valamiért szeretném Nektek megmutatni, erre eddig szintén nem volt lehetőségem. Persze mesterműveket ne várjatok, nem tudok – csak szeretek – fotózni. :)

Mit ígérek meg a bloggal kapcsolatban?

Semmit.

Nem ígérem hogy nagyon gyakran fogom frissíteni (persze igyekszem), akkor írok majd ha valami eszembe jut. Bár személyes blogokhoz sorolnám így látatlanban, semmi kedvem nem lesz ahhoz, hogy csak a bejegyzések, a rendszeresség kedvéért arról írjak, pl. mit reggeliztem (ha reggeliznék) épp ma reggel.

Azzal sem kívánok majd különösebben törődni, hogy 1-1 bejegyzés milyen tálalásban kerül elétek, remélem hogy az alap fogalmazási készségem meg fog felelni mindenki számára (Ha nem, az sem baj. :) )
Sokszor lesz, hogy éjjel fáradtan fogok írni vagy épp csak futtában, 1-2 mondatot, ezekre nem kívánok túl sok időt szentelni.

Azt hiszem most lassan be is fejezem, mert reggel kelhetek 6-kor Petihez (én viszem oviba és elég korán lefeküdt), pedig még írni akartam arról, hogy miket próbálgattam már ki (plugineket), mik tetszettek, mik lesznek szerintem hasznosak, hogy ebből lesz valószínűleg egy cikksorozat a tutorial.hu-n és hasonlók, de majd egy következő bejegyzésben kerítek erre sort.

6 COMMENTS

  1. Valami ilyesmi már kellett Tőled. Érdekelne a blogdreams-es blogod is, de az – gondolom – már nem hozzáférhető.

  2. Múltkor próbáltam megnézni a blogdreams-es cuccot (igazság szerint már többször is), de soha nem jött be és sok türelmem nem volt várni rá.. :)

  3. Jó blogolást Harder, kiváncsian olvasgatlak majd! ;)
    Ilyen nehéz kérdéseket viszont n tegyél fel mint hogy milyen nap van, mert zavarba jöttem tőle hirtelen :D

  4. Thx! :D Majd jól megmosom a fejét annak aki ezt a plugint ajánlotta, már nem is tudom hol ajánlották.. :D

  5. Azt hiszem ez a legtalálóbb bejegyzés: további sok-sok boldog blogolást :)
    Gratulálok a 100,000+ olvasgatáshoz :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here