Az év utolsó munkanapja számomra holnap – szombaton – jön el … hazudnék ha azt mondanám, már nem vártam. :)

Most már kicsit elfáradtam, nagyon hiányzott év vége fele, hogy nem tudtam szabadságra elmenni (technikailag el tudtam volna menni persze, mert a munkahely változás után is maradt pár napom, de akkor meg a 2 ünnep között kellene bejönnöm dolgozni), utoljára talán nyáron pihentem egy hetet.

No mindegy, nem is ezen van a lényeg, igazából csak jólesik leírni így az utolsó reggel előtt (mikor 6-kor kell kelnem, grrrrr …), hogy most egy kis szünet jön, amikor fel lehet töltődni. :)

A szabadság alatt majd írok részletesebben is, most csak címszavakban, amik a fejemben vannak:

– a munkahelyen jól érzem magam, szeretek ott dolgozni
– jövőre nagy változás lesz a család életében (ez legyen meglepi, írok majd róla)
– megszerettem az osx-t, a cégnek (Balázsnak) hála jópár hete egy macbook-ot tudok tesztelni, szeretnivaló kis dög (mármint a macbook :D)
– haragszom az apple-re, hogy nem tudja szállítani a 27-es iMac-t, ez kicsit beárnyékolja az idei ünnepeket, nagyon számítottam rá, hogy meglesz
– sokkal murisabb ommwriter-en és writemonkey-n írni bejegyzést, mint egy hagyományos texteditor programban
– barátokkal elindítottunk egy új dolgot, később erről is írok
– meg kellene majd nézni az Avatar-t, eddig minden barátom dícsérte
– szépen gyűlnek az RSS-ből kigyűjtött jobbnál jobb cikkek, amikről majd szeretnék írni (ez inkább a tutorial.hu-ra vonatkozik)
– jó lenne egy ebook reader, de tegnap utánaolvasgattam és úgy találtam, hogy egyelőre marhadrága, nem veszek … pedig naponta min. 40 percet (oda-vissza metró) tudnám olvasni és persze hétvégén is szoktam olvasni. De közel 100.000-ért …? Nanee…
– a 6 éves fiam skype-n beszélget a Mezőfalván élő picit fiatalabb unokatestvérével …kíváncsi leszek, hogy az ő nemzedéküknek mit fog jelenteni a számítógép mondjuk mikor 20 évesek lesznek (illetve hogy addigra hol fog tartani a számítástechnika).
– 2 hete voltam disznóvágáson baráti körrel, ami annak ellenére, hogy kicsit fárasztó volt, jól sikerült. :) Hiába no, elszoktam már az 5 előtti keléstől és a 12 órás kinti melótól. :)

Egyelőre ennyi, még jelentkezek, jóéjt mindenkinek és aki holnap nem dolgozik, annak pedig kellemes hétvégét!

4 COMMENTS

  1. Most egy kicsit irigykedem. :) Én a két ünnep között is melózom, és be lettem osztva éjjelre szilveszter napján is, szóval nice. :)

    “jövőre nagy változás lesz a család életében” nagyon sejtelmes, nem is merek találgatni. :)

  2. Akkor kitartás, az a szilveszter éjszakai műszak gondolom úgy kellett neked mint púp a hátadra.. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here