Netes bogarászgatás közben megnéztem, mi lesz este a TV-ben, hátha belefutok valami jó műsorba. Első 2 link amire kattintottam a port.hu oldalon, ilyeneket tartalmazott:

“Shepardnak nem csak a természet hatalmas erőivel kell megküzdenie az emberiség és szerettei megmentéséért, hanem irigy, gáncsoskodó tudóstársaival is.”

“Két fiatal házaspár autózik a renói Monstre autófesztiválra. Roy és Candy, valamint Lonnie és Darlene, akik elég régóta ismerik egymást ahhoz, hogy együtt induljanak egy közös, autós vakációra. ….. Az út hátra lévő részében az a kérdés, túléli-e a barátság és a szerelem ezt az őrült kéjutazást?”

“Red Metcalfe főfelügyelőre újabb kihívás vár miután kollégái, Kate és Duncan két elítélt kihallgatása közben egy börtönlázadás kellős közepén találják magukat. Duncan-nek sikerül kijutnia a felbőszült rabok közül, de a lányt és egy ügyvédet túszul ejti a rabok vezére, Pace Tierney, akit még Red juttatott a rács mögé.”

Mire idáig jutottam az olvasásba, mondanom sem kell talán hogy majd összepisiltem magam az izgalomtól és remegve ültem a TV elé fennhangon kántálva a reklámokból már biztos többek által ismert hülyegyerekhez hasonlóan hogy “Apa kezdődik!!!”.

Na de komolyan … ilyenek után miért kell azon csodálkozni, ha azt mondom hogy alig nézek TV-t?
Inkább folytatom a könyvet amit a héten kezdtem el olvasni.

Te nézel TV-t? :) Ha igen, milyen műsor(oka)t? Ha nem, miért nem?

23 COMMENTS

  1. Én is valahogy így vagyok vele. Egyedöl az ismeretterjesztő csatornákat (Discovery,
    National Pornograpic, Spektrum) nézek. És mivel itt a nyár egyre többet vagyok kint, de télen sajna marad a kockulás :P

  2. Én a kékfényt meg a Frei dossziét mindíg megnézem, ezek érdekes müsorok :) Kb ennyi !
    Kábelre meg már nem futja.

  3. Nincs tévém, de azok közül, melyek a neten is élőben nézhetőek, avagy utólag felrakják az adásokat, a következőket:

    Hír TV: Célpont, Lapzárta
    Echo TV: Detox
    TV2: a Mokka egyes beszélgetéseit
    M1: a Naptévé egyes beszélgetéseit

    Az érdekesnek gondolt filmeket és TV-sorozatokat letölteni szoktam. Így legalább a gyűlölt szinkronokat és a reklámokat is sikerül megúszni.

  4. Ismeretterjesztő műsorokat én is nézem, éjjelente a National Geographic és társai mennek sokszor, de az a baj hogy ezeken is nagyon sok az ismétlés, sokadszorra már nem igazán érdekes.

    Néha ha eszembe jut, a heti7hetest megnézem, azon lehet jókat derülni. :)

  5. Nekem sincs, miért lenne az? Kb. 1 éve nem néztem tv-t. Még másnál sem.

  6. MoE:
    direkt nincs TVm, nem azért mert nem telik rá, vagy mert lusta vagyok venni.
    Vannak sokkal jobb dolgok is az életemben, mint leülni egy doboz elé, ami alfa hullámokkal stimulálja az agyam, nyelni a sok szart és utánna pedig másnap reggel megvenni mindazt, amit előző este a tudatalattimba bejuttattak.

  7. MoE: nincs tévém, de nem azért, mert nem tehetem meg, hogy legyen, hanem azért, mert megtehetem, hogy ne legyen.
    értsd.

  8. :-)
    minek tvt venni, amikor a gepbe elfer egy 15ezres terratec pci kartyan…
    amugy altalaban a kulfoldi csatornak miatt erdemes tartani,
    elfer a 3 moncsi egyiken egy kis sarokban :D

  9. én meg antitrendi leszek akkor : van TV-m, kettő is, sőt, a gépben is van tunerkártya. Sőt, nézem is a tv-t, rendszeresen. Sorozatokat, sportműsorokat, híradókat, ismeretterjesztő adásokat, MINDENT. Ugyanis, tisztelt “fúdetrendivagyok nemnézek tvt,bár kívülről vágom, mi volt a mónikában meg a győzikében, csak eltitkolom” barátaim, van ám a tvhez általában egy nagyszerű találmány is : a távkapcsoló. Ja, meg a kábeltv szolgáltatás. Vagyis. Ki lehet kapcsolni, esetleg más csatornára váltani. Lehet a tv-vel szórakozni (zenecsatorna, tematikus csatornák), lehet belőle tanulni (discovery és társai), művelődni (igen, én pl. nagyon szivesen megnézek este-éjszaka 1-1 érdekes interjút, akár a királyi csatornákon is), sőt, fúúú, szentségtörök, ha esetleg idő előtt hazaérek, még anyátok köztet és talán moouunikát is. Akkor én most már nem vagyok trendi, sőt, műveletlen tapló lennék?

    Nem, nem vitát akarok gerjeszteni, csak mint mozival, tv-vel foglalkozó “kritikus”, baromira unom, hogy ebben az országban senki nem néz semmilyen adást, kábelszolgáltatása sincs, sőt, még tv-je sem, mitöbb, le is kéne lőni mindazt, aki ennek az ellenkezőjét teszi. Mert trendi. Rotfl.

    Uff.

  10. hehe :)

    akkor én über trendi vagyok, nincs tévém csak egy tunerkártya, és azt se kapcsolom be szinte soha :D

    nem is telik rá :P – de nem kell a tévé….tök felesleges…igaz jelen tájékoatlanságomról is ez tehet félig…de már nem érdekel a napi politika és eseméynek, ami profin szinezenek ki, tupíroznak, hogy telibe találjon és mini drámákat éljünk meg, vagy puffogjuk bármi új izgalmas, vagy blőd megnyilvánuláson.

    Speicel, nap, mint nap érzem jótékony hatását, hogy semmi tévé nélkül el lehetek, márpedig én erősen azon nőttem fel. Helyette itt van 2 monitor és az égbolt, az is tökéletes e célra.

  11. Ok, akkor egy kérdés mindenkihez, akinek nincs TV-je (se tvtuner kártyája :) ):

    Egyéb módon sem informálódtok a eseményekről, hírektől? Internet, rádió, újság?

  12. Lippi, kb. magasról lesz*rom a trendiséget, tény az, hogy jelenleg nincs pénzem tévére. Nem akarom kis békaszem alakú rémségek előtt süttetni magamat (ilyen van, az albérlettel jött), 200 centis HD LCD-re viszont nem elég a büdzsé (majd egyszer…). Még kábelelőfizetésem is van, az meg a nethez volt. Viszont sorozatokat ennek ellenére nézek, annyi a külömbség, hogy zavartalanul, 15 perces kényszerszünetek nélkül tehetem ezt.

    Ami az aktuális információkat illeti, kell az Internet mellé akármi más?

  13. Szerintem unaloműzésnek kielégítő ha bámulod a tv -t, bár értelmét nem nagyon látom, mivel a legtöbb mostani sorozat ilyen überbrutál szétabálom a népet és megkeresik a rendőr bácsik a hullát címmel futnak ennek pedig nem sok értelmét látom, maximum annyi, hogy nem éppen 1.6 , vagy cod2 miatt verem a billentyűzetemet a gép előtt.

  14. üdv mindenkinek!
    gondoltam én is beköszönök. :)
    én általában csak háttér tv-zek. szól, osz jóvan alapon. ha viszont nézem is a tv-t, szinte csak fix műsorokat: pl. fábry, kész átverés ilyesmi (a csütörtök este a legjobb a műsorkínálat sztem…) mivel szinte csak hülye műsorokat lesek. ezen kívül (vagy emellett) max egy-egy filmet szoktam megnézni és itt vége is. jah és én is nézek sorozatokat a gépemen. most nézem meg 1 éven belül 3adjára a jóbarátok sorozatot :) általában erre szoktam elaludni. jah, igen kb. 14 éves korom óta mindig úgy alszom el, hogy valammi szól. vagy zene, vagy tv vagy kabaré (!!!) :D nekem az a lényeg, hogy csöndben nem tudok elaludni, csak forgolódom. lehet, h nem vagyok trendi, de nekem alapvetően erre kell a varázsdoboz…

  15. Én a Discovery Channel-t szoktam nézni… Meg néha a Cartoon Network-ot XD

  16. Discovery is jó, szeretem. :) Gyakorlatilag bármely csatorna megfelel, ha természetfilmek vagy egyéb, hasonló témájú műsorok menne rajta.

  17. Én általában este, munka után nézek TV-t. Helyszínelőket vagy valami sportot vagy discovery-t, amugy nálam a TV az altató szerepet tölti be mert, nem tudok elaludni ha nem szól :P

  18. TV? Az meg mi az? No jol van, nem igy allok hozza a dologhoz, de tobbnyire nem nezek. A legtobb musor nem mas, mint politikai agymosas. Ha neha van valami jo adas, akkor biztosan kimarad az arram vagy egyeb Murphy jelenseg lep ervenybe :(

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here