A koponyeg.hu meghirdetett egy játékot, ami keretében minden héten lehet nyerni egy iPhone 4 telefont. Mivel épp telefont szeretnék cserélni és nyilván tetszene a készülék, gondoltam megpróbálom a szerencsémet és 1x az életbe én is beszállok egy ilyen játékba.

Aki ismeri/herótja van már tőle/nem szeretne segíteni/nincs 5 másodpercre erre stb… az ne is olvassa tovább a bejegyzést. :)

Tehát … aki szeretne segíteni nekem abban, hogy legalább esélyem legyen a koponyeg.hu oldalon egy iPhone 4-t nyernem, az kattintson ide (ha nem óriási kérés, akkor naponta 1x, mert a visszatérő látogatókért minden nap dupla pontot kapok).

iPhone 4
iPhone 4

Köszönöm előre is mindenkinek, aki rászán pár másodpercet és kattint! :)

köpönyeg.hu – 15 napos időjárás-előrejelzés

6 COMMENTS

  1. Kicsit vicces, hogy ha megnyered az iPhone-t, akkor napi 2 cikket fogsz 1 hónapon keresztül írni a tutorial.hu-ra. :) Erről hirtelen a tipikus szülő – gyermek párbeszéd jutott eszembe: “csak akkor veszek xy-t, ha mától fogva ez és az”. Csak itt valahogy így lenne a mondat: “csak akkor írok napi 2 cikket, ha rákattintasz a linkre és megnyerem az iPhone-t”. :)

  2. LOL, dehogyis :) Ez akkor lenne inkább, ha eddig napi 2 cikk ment volna ki és most azt mondanám: csak akkor lesz továbbra is így, ha kattintasz és megnyerem a telefont. :D

    Egyébként pedig azért írtam/ígértem be ezt, mert úgy voltam vele hogy ha a segítségetekkel nyerek, akkor vmi olyan gesztussal igyekszem ezt meghálálni, aminek várhatóan többen is örülni fognak. Nekem a 2 cikk naponta nagyon megterhelő, 99% hogy a napi pár órás alvásidőm egy részét kell beáldoznom (mert a családomra szánt időből nem engednék) erre.
    Lehet mókásan hangzik, de nekem ez most ez egy elég nagy bevállalás. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here