Nemrég vettem egy iPhone 4S-t, úgyhogy ezentúl kevesebb android-os bejegyzésem lesz (ja és igen, előadósorba került emiatt a Samsung Galaxy S-em, de erről majd később).

A telefon kapcsán elkezdtem gyűjteni, hogy milyen tokokat lehet kapni hozzá a piacon. Egy tok számomra (illetve a telefon számára) nem csak a védelmet biztosítja, küllemre sem mindegy, milyen.

Az biztos, hogy nagyon sok iPhone4 és iPhone 4S telefontok kapható a piacon most is, elég nehéz választani. No meg persze ott vannak a bumber-ek, amik engem nem igazán hoztak lázba. Kis kitérőként hadd jegyezzem meg az alábbi részt:

iPhone 4 vs iPhone 4S tokok terén

Tokok terén általában nem lesz gond azzal, hogy iPhone 4 vagy 4S van-e a birtokunkban. A 2 telefon gyakorlatilag tökugyanaz, minimális eltérés van csak közöttük, mint ahogy azt az ábra is mutatja:

Iphone 4 vs iphone 4s

Felül látható az iPhone 4S, alatta a korábbi verzió. Az a pár miliméter általában nem fog gondot jelenteni, csak nagyon spéci tokoknál, erre érdemes odafigyelni.

No tehát visszatérve a témára, elkezdtem tokok kapcsán összegyűjteni, hogy nekem melyek tetszenek a legjobban, mit vennék meg.

A tokok között többfajta is volt ami tetszett, volt ami flippes bőr telefontok, volt sima bőrtok amibe csak be kell csúsztatni a készüléket. Aztán ott voltak az extra védelmet biztosító tokok, a napelemes tokok amik most különösen keresettek lettek szerintem, hogy az iPhone 4S akkuja körül van ez a gyorsmerüléses mizéria. Az alumínium tokokról sem feledkezek meg, nagyon szép példányokat lehet ott is találni.

Szóval jöjjenek a kedvencek!

Beyza bőrtok – iPhone 4/4S

Beyza iphone 4s bőr tok flip verzióban

Bőrtokok között ez volt az egyik, ami a legjobban tetszett. Flipes, könnyen használható, nem kell állandóan azzal szórakozni, hogy tokból ki majd bepakolja az ember (elég idegesítő pl ha zenét hallgatsz télen, rajtad kesztyű, telefon zsebben).

Iphone 4s beyza tok

A Beyza tok maga nagyon szép (nekem a fekete/piros verzió tetszik a legjobban), igényesen kivitelezett, tudtommal kézzel varrott. Később majd még erről is írok bővebben.

link: Apple iPhone 4S MultiFlip Case

Exo Flak Jacket iPhone 4/4S tok

Axo flak jacket iphone4s tok

Alu, csavarozható, több színben kapható, szerintem szép. Ilyen stílusban eddig csak bumbert láttam.

Link: Exo Flak Jacket:iPhone 4/4s Aluminum Case

iPhone 4/4S Vroom tok

Igen egyszerű, de szerintem pofás gumitok, ami az autógumik mintázatát utánozza.

Iphone 4 4s vroom tok

link: Case-Mate iPhone 4 / 4S Vroom Case (Case-Mate CM015589), iPhone 4S Cases, iPhone 4 Case by Case-mate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here