A wordpress-ben ugye van alapértelmezetten RSS feed lehetőség, de rengeteg blogon látom, hogy mégis a Feedburner szolgáltatását használják helyette. Mi ennek az előnye azon kívül, hogy lehet látni, mennyien iratkoztak fel az RSS-ünkre? Te mit használsz a lapodon?

16 COMMENTS

 1. Pont ez h. reszletes infokat kapok, es amiota a google megvette a PRO szolgaltatasok is ingyenesek, +ha blogmotort cserelsz, koltozik a blogod, a feedburneres RSS eleres valtozatlan marad! A userek nem vesznek eszre semmit!

 2. Köszi, ezt a költözést eddig nem is vettem számításba, pedig pont aktuális lenne. :)

  Másik oka talán az lehetne a váltásnak – közben én is keresgélek a neten ezzel kapcsolatos infókat -, hogy a szerver terhelését csökkenti, ugyanis vannak olyan kliensek, melyek elég gyakran kérik le az aktuális állapotot.
  Bővebben itt lehet olvasni róla: http://hup.hu/node/38312

 3. Valóban vannak előnyei – ha már szóba került – viszont az érdekelne, hogyan lehet a már meglévő feliratkozott emberkéket a feedburneresre irányítani. Elég az, hogyha permanent redirecttel átirányítom a feedburneres címre?

 4. elvileg az a plugin amit én is használtam, átirányítja a lekéréseket és ahogy nézem, működik is rendesen.

  Próbáld ki, hogy ha beírod ezt: h**p://www.tutorial.hu/feed/
  átirányít ide: h**p://feeds.feedburner.com/tutorialhu

  ha ezt írod: h**p://www.tutorial.hu/comments/feed/
  akkor ide visz: h**p://feeds.feedburner.com/tutorialhuhozzaszolasok

 5. Tegnap végül csak kicsit kerestem, de nem találtam a funkciót, úgyhogy mondd, mit állítsak be. :) thx

 6. Hmm, megnézem hamarosan. Valaki dobjon egy zsák időt :) Tegnap és ma csak számítógépet szereltem, nem tudom mi lehet, írok is a fórumra … :(

 7. Nekem drupal multisite problémázott, hogy a “főoldal/domain” nem tudta rendesen lekérni az aloldalak feedjeit. Így a 3 aloldal pumpálja a feedburnerbe a híreket, onnét meg lekéri a 4. oldal :)

  Biztos ki lehetett volna tökölni mi a baja, de korábbról – e107 problémás feed kezelése végett – ismertem már a feedburnert, így adta magát a megoldás…

 8. @Harder: feed beállításoknál a Publicize tab alatt van egy olyan opció, hogy E-mail subscriptions. A blogomon találsz egy képes “tutorialt” is :)

 9. Köszi, az előbb kipróbáltam, működik. :) Most még kivettem a theme-ből, nincs erőm már beformázni rendesen, csak úgy bemásolva meg nem akarom otthagyni. Remélem holnap lesz időm rendesen megcsinálni és akkor lehet használni már. :)
  A többieknek a link: Feed Burner – Email subscriptions

 10. Én azért használom a Feedburnert, mert részletes statisztikát látok, s a statisztikát a Mint (www.haveamint.com) statisztikai rendszerembe integrálva nézem, egy helyről mindent. Ez így baromi kényelmes, minden ott van egy helyen, részletesen, pontosan. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here