Volt a minap egy bejegyzésem, ahol a Star KeBab nevű török étkezde “csodás” ételkiszállítása miatti felháborodásomat vezettem le, lásd a “Star KeBab Török Étterem – soha többet” című bejegyzést.

Eredmény azóta sincs, felhívni nem tudtak, de most már nem is érdekel és nem hiányzik, hogy az étterem vezetőjének vagy ki tudja kinek – aki felhívott volna – elmondjam szóban is a véleményem.

Helyette épp elég elégtételnek érzem, hogy a google.hu-n rákeresve a “star kebab” kifejezésre második helyen az én bejegyzésem szerepel (első a kebab.co.jp), magyar oldalaknál illetve a magyarországi lapoknál viszont már első helyen van a blogbejegyzés.
A “star kebab étterem” keresésre meg mindenhol első helyen vagyok.

Star KeBab étterem a google-ban
További screenshot-ok: 01, 02, 03

Mivel e bejegyzésnek köze van a keresőoptimalizáláshoz is (még ha csak közvetve is), hadd ragadjam meg az alkalmat és ajánljak Nektek egy hasznos helyet, ahol mostanában sok-sok új dolgot tanultam egy kedves közösségnek köszönhetően: SEO Webmester Fórum.

7 COMMENTS

  1. Thx, igyekszik az ember. :) Ha zenész lennék, biztos írtam volna egy dalt, ha festő akkor most egy kis festményt mutattam volna meg vagy ha például afrikai varázsló lennék akkor megszúrkáltam volna egy babát tűkkel, de én csak az internethez értek. :D

  2. előbb rendeltem tőlük. nagy ésszel csak a Feladom a megrendelést! után kerestem rá a véleményekre. na majd ápdétellek, mennyire volt szörnyű.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here