Csináltam 3 fotót ma arról, ahogy Álmos macskát talált és beállt a szokásos pózba. :) Időm volt bőven, mivel percekig képes így állni a macska meg óriási arc volt, látványosan tett arra hogy a kutya ott van tőle egy méterre, hisz védte a kerítés.

Az első képen az látható, ahogy beáll … baromi türelmes (egyszer utánanézek hogy egy vizsla meddig képes így állni, gyanítom meg fogok lepődni :P) de ebben az a jó, hogy nekem is van időm fotózni. :)

Almos vs macska 1

Az előbb nem látszódott hogy mit is néz, de ezen a képen sem sokkal egyszerűbb észrevenni a macsekot :) Mindenesetre a kép jobb felső sarkában keressétek, ott van összegömbölyödve, teljes nyugalomban.

Almos vs macska 2

Ez pedig pár perc után az a pofa, amit akkor kapok ha elhangzik részemről a “most már húzzunk innen mert kezdem nagyon unni az ácsorgást”. :) Ilyenkor szinte hallom felőle a “De hát ott egy macska, nem LÁTOD!? Még egy picit várj már!”-t … és persze nem mozdul többet, mint amit a képen is láttok (1-2 centi a fejjel, szeme forog).

Almos vs macska 3

Egyébként nyilván nem ez az ildomos viselkedés, mert ha hívom, innen is be kéne jönnie, de .. majd alakul, nem türelmetlenkedek.

8 COMMENTS

  1. Igyekszem majd többet is csinálni róla :) Ezeket csak telefonnal lőttem, majd lesznek jobbak is. :)

  2. Egyszer sétáltunk a Balatonon és láttunk ilyen beállást. Másfél óra múlva jöttünk visszafelé és még állta a vadat! Jó fotózást :-)

  3. Nagyon szép kutyu!
    Majd össze kéne fussunk egy kutyás találkozó erejéig és akkor én is viszem Rudit (labrador) :)

  4. Szia!
    Most tévedtem az oldaladra és mivel van “rajta” kutya, ezért itt ragadtam.
    Édesek a fotósorozataid Álmosról! Azon gondolkoztam, vajon Álmos mire vár (és a többi kutya is) ilyenkor: hogy kijön-e hozzá a macsek? :D
    További kellemes sétát és kutyasulit nektek.
    Csao: Eva

  5. Köszi Eva! :) Tapsra biztos nem vár, azt kipróbáltam! :D Ilyenkor nagyon szelektív a hallása, meg sem moccan … :) Következőre kipróbálom, hogy elindulok ellenkező irányba és figyelem, hogy mikor jön utánam. Remélem nem nélküle kell hazamennem. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here