Örömmel jelentem, hogy a mai napon sikeres vizsgát tettünk Álmossal és megvan az engedelmes vizsga E1-es fokozata. :)

Álmos sikeres E1-es engedelmességi vizsgájának oklevele

A suli megkezdése előtt voltak kétségeim hogy mit tudunk majd elérni, mert az alap behívás is gondot okozott (nem ment) másfél hónappal ezelőtt, de a tükör módszer, a Népszigeti kutyaiskola és remek oktatónk, SNóri és csapata rengeteg okos dolgot mondott, mutatott.

Baromi sokat számít – és ezt vegyétek úgy, hogy csupa nagybetűvel mondom mert fontos – ez a suli nem csak azt tanítja meg, hogy kell leültetni, lefektetni stb.. a kutyát. Azt (valószínűleg) magadtól is meg tudod tanítani neki ha következetes vagy illetve ha megmutatják egy másik suliban.

A tükör módszer és e kutyasuli esetében viszont ennél jóval többet kapsz. Márpedig én úgy érzem és úgy gondolom, ez a fontosabb része ennek az egésznek. Most már sajnálom, hogy anno Ander idejében erre a tanfolyamra nem volt lehetőségem, visszatekintve volt, amit elrontottam vagy legalábbis ma már másképp csinálnék.

Szóval örülök, hogy anno jelentkeztem a tanfolyamra. Azt már eldöntöttem, hogy 110% hogy a következő szintnek, a középfoknak is neki fogunk futni, csak az ideje kérdéses, melyik tanfolyamot kezdjük majd el.

Zárszóként mostanra: ezt a kutyasulit mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here