Nem vagyok híve a videós bejegyzéseknek és a jövőben is elég kevés ilyet tervezek írni, de erre a Paul Potts videóra, mely egy tehetségkutató versenyen készült, csak most akadtam rá pegazoo blogján. Már vagy 5x végighallgattam, annyira megfogott. Hihetetlen hangja van a pasinak!

Az indán a hozzászólások között több olyan véleményt is olvastam, hogy csak lelkes amatőr, hogy nem volt meg ez meg az a hang stb… és volt egy link arra a youtube videóra is, ahol Pavarotti énekli ugyanezt. Nem vagyok operarajongó, nem értek hozzá. Nekem csak az számít, hogy melyikük hangjától ráz ki a hideg. Ez pedig egyértelműen Paul Potts.

Egyébként érdemes megfigyelni a zsűri reakcióját is. A csaj a végére rendesen beindult. :)

Most pedig következzen a dal: Puccini “Turandot” című operájából : Nessun Dorma. Előadja: Paul Potts.

 

Paul Potts-ról részletesebben itt tudsz olvasni:

Kapcsolódó blogbejegyzés: pegazoo – Meghatosdi

26 COMMENTS

  1. Nem értek az operához, de szerintem még a süket is hallotta, hogy ez 1 nem mindennapi hang :)

  2. Bar mar regebb lattam a videot a youtubeon, nagyon tetszett akkor is, most is. Valami fantasztikus, amit ez az ember a hangjaval el tud erni.

  3. más blognál csak az elejét néztem meg, mert a pöszesége meg az antiszociális nézése miatt, azt hittem valami kifigurázó poén videó, pl mint a youtubos megasztár videók a furcsa jelentkezőkről , azokat egyből leszoktam lőni
    de érdemes volt végignézni, tényleg nagyon jól nyomja :)

  4. Huh, még ezzel a vacak flashes hanggal is libabőrös lettem a “vincero”-ra. Bődületes. Köszi a linket, nem is hallottam eddig a pasasról, remélem még fogok.

  5. Amikor meghallottam a hangját, potyogtak a könnyeim, pedig nem vagyok egy sírós!!
    Fantasztikus hangja van Paul Pottsnak :) !
    Nekem már meg is van a lemeze! Eddig nem szerettem az Operát, de az Ő lemezét napokig tudom hallgatni!!!! Ajánlom mindenkinek!

  6. Ez csodálatos. Én is nem rég akadtam rá a Britains Got Talent-es szereplésére.
    Eszméletlen. Sírógörcsöt kaptam tőle.
    Azóta több dalát is meghallgattam, és mindegyiktől kiráz a hideg.
    Na ezért kellenek az ilyen tehetségkutató versenyek.
    Sosem lehet tudni.

  7. Fantasztikus Mr. Potts. Ahhoz képest, hogy mobiltelefon kereskedő, úgy énekel, mint egy profi. Először valamelyik külföldi csatornán láttam egy távközlési cég reklámjában ezt a video részletet. Simon Corwellen döbbent arckifejezésétől meg én döbbentem meg, h ezt az embert még érhetik meglepetések… A legörömtelibb, hogy több mint 2 millió szavazattal meg is nyerte a versenyt, elég igazságtalan lett volna, ha nem…

  8. Elég fura, hogy a milyen nap van most, nem jó a dátum, a hét egyik napját kell írni, nekem pl. hétfő. :)))

  9. én láttam a tv-ben, mikor megnyerte.(persze ,csak amit itt közöltek belőle). a zsűri,mikor meglátta,szabályosan szemközt röhögte, ez persze most már egyik összeállításon sem látható.érdekes volt látni,ahogy ez a srác el kezd énekelni,megszűnik tér és idő, és ő varázsütésre megszépül és olyan élményt ad, hogy meglepödsz még magadon is. imádom és bármennyiszer hallom, elvarázsol!

  10. Hihetetlen.Potts Úr újraírta a mese és az operatörténelmet!Így lesz a csúf kis békából szeretni való királyfi.Lenyűgöző, megdöbbentő ahogy ott áll a színpadon és érezni a vibrálást a levegőben, ahogy az első hangot meghallja az ember már érzi, hogy nem mindennapi élményben lesz része!!Az volt az érzésem, hogy erre az emberre ott mindjárt rázúdul valami istentelen nagy cunamiár és lesodorja őt a színpadról de nem mert ez a kis ember 35 fontos öltönyében elbújt ÓRIÁS, ” csak ” a hangjával legyőzte az összes előítéletet, és hihetetlen őszinte arca még akkor sem rezdült mikor a közönség tombolt!!Varázslatos amit véghezvitt.Szintén csodálom az ilyen embereket, és az ilyen pillanatokért érdemes élni.Köszönöm a nem mindennapi élményt!! Biztos vagyok benne, hogy a világ sokat fog még felőle hallani!

  11. Sok-sok korábbi hozzászólást olvastam végig,és egyrészének negatív töltöttségén
    igen meglepődtem.Az igaz hogy Paul Pots még nem jutott fel teljesen a csúcsra habár a hanganyag tekintetében/mint szerény és alázatos kezdő/még káprázatos dolgokra lehet képes.Én évekig egy nagyon jó hírnevü együttesben énekeltem,így van némi
    énektapasztalatom. A Nessun Dorma előadását és ahogy azt énekelni kell két embertől
    hallottam, hasonló hangtónusban az egyik Lucianó Pavarotti a másik Paul Pots és hozzá kell tennem nem vagyok elfogult vele szemben.Amikor elkezdett énekelni azért
    egy könnycsepp nálam is kipottyant, nem beszélve a zsüri megdöbbent arckifejezéséről.
    Azt hiszem ezzel a lelki állapottal amit Ő idézett fel bennem nem vagyok egyedül.
    Köszönet és hála Paul Pots-nak.

  12. Bocs! … tehetséggel. Röviden ez Paul Potts. Ma már önbizalomhiánynak hívjuk, ha valaki nem gusztustalanul exhibicionista.
    Szívből kívánom, hogy maradjon mindig ez a habitusa, és szerezzen még nekünk hasonló élményeket!

  13. Egyszerüen hihetetlen, hogy ilyen hanggal nem fedezték fel eddig. lenyűgöző!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here