Ma sikeresen megnéztem a “No reservation” című filmet (magyarul: Ízlések és pofonok) és azt kell mondjam hogy kellemes másfél órát töltöttem el vele annak ellenére, hogy bár vígjátéknak titulálják de inkább egy itt-ott egy szolid mosolyra fakasztó, romantikus filmnek mondanám.

A kellemes másfél órát persze a színészek játéka mellett inkább Cahterine Zeta-Jones -nak (és tagadhatatlan, hogy gyönyörű kebleinek) köszönhetem, aki érett kora ellenére számomra még mindig az egyik legszebb színésznő. :)

Valami hihetetlenül szexi ez a nő, nem is tudna olyan filmben játszani ami ne tetszene. :D Egyébként kamerás lapokon nem a “mature” kategória a kedvencem, ezt most szeretném tisztázni.

Lányok! Inkább ilyen külsőre törekedjetek, mert normális férfiember számára sokkal kívánatosabb egy ilyen test szemben a “SzilikonPoweredMegaCsöcs” csajokkal!

Most már egyébként látom hogy ennek a bejegyzésnek vajmi kevés köze lesz a filmhez, de sebaj, mentendő a helyzetet berakok egy képet és amíg megnézed, gondold ki hogy ki a kedvenc színésznőd és miért, majd írd be egy kommentbe! :D

No reservation avagy Ízlések és pofonok című film borítója

9 COMMENTS

  1. Áhh én az ilyen érzelgős romantikus izéket messzire kerülöm. Fantasztikum, 2d anime, vagy valami 3d, vagy macsó akció oszt jó napot. :)

  2. A kedvenc színésznőm… hááát… Jessica Alba azt hiszem… Bár nem a színészi tehetsége fogott meg meg kell mondani :D Szép lánynak/nőnek tartom, na :) sok filmben játszott szinte mindet láttam pl Sin city, Tenger vadjai, Kabalapasi, Honey … De egyik filmet sem azért néztem meg mert érdekelt a témája, hanem azért mert ő játszott benne :D

  3. Én is láttam a filmet. Ugyan én is vígjátékra számítottam, de így sem volt rossz. A kedvenc színésznőim közé tartozik Catherina, de nem a formás keblei miatt. A filmben inkább a főzési elemek tetszettek nagyon.
    Kedvenc színészeim, színésznőm: Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge.. És hogy miért? Mert Csillagkapu rajongó vagyok !!! :)

  4. Az én kedvenc színésznőm Julia Roberts. Nem a legnagyobb szexbálvány, bár kétségtelen, hogy jól néz ki, de pl. C.Z.Jones vagy Angelina Jolie sztem sokkal dögösebb. A szinészi játéka tetszik (na meg a 1,5 négyzetméteres harcsaszája), és mivel nem vagyok szakértő filmkritikus, nekem a top 5ben van pl. az ‘Összeesküvés elmélet’.
    Ha meg a kedvenc LOVE filmre kellene voksolni, akkor az én választásom a ‘Love Actually’ (Igazából szerelem) című masszára esne, ami bár tényleg egy hatalmas nyálgombóc, de én 100x meg tudnám nézni… :) :F

  5. BCS, szép az a nő, nem láttam még máshol de majd megnézem a filmet, köszi az ajánlót. :)

    un., Jessica Alba tényleg nagyon dögös, jó választás volt! :D Utána is nézek a filmjeinek, mert bevallom én most így hirtelen egyikben sem tud felidézni.

    Noémi, én is nagyon szeretem a csillagkaput, bár utóbbi időben már inkább atlantis párti vagyok :)

    Force, A Love Actually szerintem teljesen rendben van, láttam már párszor. :)

  6. Love Actually nekem total bejott, de ha hasonlo ‘maszlagot’ javasolhatnek, akkor a Playing by Heart-ra szavazok (http://filmkritika.freeblog.hu/archives/2006/06/02/Playing_by_Heart_1998/), nekem szineszileg (is) nagyon bejott.

    Kedvenc szineszno[k] Kate Mulgrow es Nana Visitor kulfoldrol, mert lattam oket eloben, es mert ott es akkor nagyon meggyoztek (nem pedig azert, mert Startrek rajongo lennek, bar emiatt lattam oket eloben – de ez egy masik tortenet). Magyarorszagrol nehez, Szinetar Dorat mondanam, de csak azert, mert a hangjaval mindent eljatszik, amit masok szinesznokent jatszanak, bar szerintem ennek se utolso.

  7. Uma Thurman, mert nagyon jól játszik, és rengeteg arca van, néha hihetetlenül szép, mint a Gattacában, vagy állati kemény csaj, és teljesen kész, a Kill Billben.
    mint nő, is elég durván bejön, és ha már itt tartunk, Marcia Cross és Jeri Ryan is.

  8. Ejj, hát nem kifelejtettem a kedvenc színésznőmet? Evangeline Lilly – aki nem ismeri, gyorsan keressen rá! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here