Sikerült tegnap este hazaérkezés után szinte egyből elaludnom, ami egész ma reggelig tartott. Úgy számolom kb 12 óra 40-45 percet aludhattam egyhuzamban, jó mélyen, mert feleségem állítása szerint semmire nem reagáltam, pedig az elején még próbált felkelteni (kutyaséta, vacsi miegymás miatt), de aztán feladta. ;)

Néha kell az ilyen is, hosszú ideig nem lehet “büntetlenül” éjszakánként fentmaradni, én meg kicsit túlzásba vittem az elmúlt napokban, mert majdnem reggelig olvastam több éjszakán keresztül. Ja és elolvastam egyébként az “Elsőszülött” című könyv 700 oldalát is, nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek! Már várom a 3. részt.

6 COMMENTS

  1. De jó neked… én mostanába nem nagyon tudok elaludni ma is elaludtam nagynehezen 3-3:30 -kor és 6:48 -kor már fenn voltam :S

  2. Nem rossz, nem rossz, mondjuk nekem sikerült már 2-3x is 16 óra körüli standby-okat összehozni :D Hjahh volt 1-2 húzós vizsgám. Volt olyan, hogy mire hazaértem már összejött a 36 óra ébrenlét – és ezzel megdőlt az addigi 35 órás rekord, még a gólyatábor idejéből :D Ilyenkor minden adott egy békés filmszakadáshoz. :)

    Apropó energiaitalok semmit nem érnek szvsz… Ilyen állapotban legalábbis nekem fél óránál tovább nem hatott egyik sem. Nem is igen iszogattam. Jó erős zöld tea kb. ugyanannyit ér és még olcsóbb is :)

    —–

    Látom te is szeretsz olvasni. Fantasy témában ismered a George R. R. Martin féle Tűz és Jég dala című sorozatot? (Trónok harca, Kardok vihara, Királyok csatája, Varjak lakomája, az 5. részt meg még írja)? Ha ismered tárgytalan – illetve hogy tetszik? – ha meg nem, akklor ajánlom, mert szerinten nagyon-nagyon jó! Legalábbis az első 3 kötet garantáltan, a 4. még nem olvastam.

  3. Energiaitalt szinte soha nem iszok, talán úgy 2-3 éve lehetett hogy valami buliban ittam pár kortyot talán vmi töményhez, fene tudja már (piálni sem szoktam) :)

    A említett sorozatot nem ismerem, még csak nem is hallottam róla, úgyhogy most felírtam a címeket és beteszem a táskámba, hogy ha megint könyvesbolt fele megyek, beszerezzem. Köszi. :)

  4. hali!

    Keresgettema neten, és felkerült itt témaként george martin trónok harca cimű könyve. ami azt illeti eszméletlenül jo könyv és hihetetlen régóta keresem hogy meglegyen. esetleg tudtok vki olyat akinek megvan és eladná?

    szépeket:)

    Reneé

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here