Hejj, érzem hogy hogy ez egy hosszú éjszaka lesz…

Hazajöttem úgy 7 fele, megcsináltam egy koffeinmentes kávét, még odáig el is jutottam hogy bejöttem vele a szobába és benyomtam a gépet, azt hiszem még tudtam is válaszolni pár bejegyzésre de aztán se kép, se hang, mintha kivágtál volna a biztosítékot. Biztos a meleg teszi (vagy a korom, bár jobb tetszik a meleg mint magyarázat), de most felkelve elég fittnek érzem magam és még éjfél sincs. Ebből biztos nem lesz sok alvás ma már. :)

Még jó hogy a kávém nem romlott és egy bogárka sem repült bele a nyitott ablak felől érkezve, bár ez utóbbiban sokat segít, hogy egy max fordulatra állított ventillátor alá szoktam tenni, nem szeretem húsosan a lét.

Te mennyit alszol egy nap? Nem érzed úgy hogy ha sokat, akkor elpocsékolod az életed egy jelentős részét?

13 COMMENTS

  1. De. Hajjaj, nagyon is. Talán azért is tudok mindig nehezen elaludni, mert tudat alatt szeretnék még ébren maradni. Persze aludni kell, de úgy igazán értékelni mindig csak reggel tudnám, amikor harmadjára csörög a vekker. :)

  2. Én nagyon régen még agykontrolloztam is, csak hogy csökkentsem az alvási igényemet, sikerült levinnem egészen 6 és fél órára. :) Ekkor magamtól keltem és tényleg kipihenten.
    Csak aztán nem is tudom már miért, de abbahagytam.

    Jóreggelt a koránkelőknek. :P

  3. én a fősuli kapcsán érzem úgy hogy minden másodperce felesleges

    alvás ? ha nem fáradna a szemem , nem aludnék semmit, de így sajnos muszáj

  4. Én mondhatni mormota vagyok, ugyanis ha tehetem, akkor 10 óra felé kelek fel legkorábban(hétvégék, szünetek, stb), amivel csak az a baj, hogy néha tényleg úgy érzem, hogy elpocsékolom az időmet (főleg most a magyar és töri szóbelik előtt :P ). :S

  5. No megvolt teljes 2.5 óra alvás, nem is vagyok fáradt. :) Majd estére, olyan 10-11 körül viszont már rendesen ki fogok dőlni. :)

  6. AZ agykontroll tényleg hasznos, csak ha fáradt vok, belealszom …

    Én is hülyeségnek tartom az alvást, átlag 8-7-6 órákat alszom, jóval kevesebbelé is elvok, csak kb egy hét után lefáradok, de addig elvok…

    Dani

  7. Én speciel utálok aludni.

    Drága édesapám mondta meg jól.”Minek aludni???Arra lesz időnk bőven a sírban is!!!”

    Átlag 4-6 órát alszom és nappal elég aktív tevékenységeket végzek, márha nem a gép előtt ülök.Teát estére vagy fizikálisan vagy szellemileg lefáradok.De soha nem tudok elaludni 12-1 előtt.Viszont 6kor legkésőbb már kipattan a szemem.De ilyenkor mintha még fáradtabb lennék.

    Elpocsékoljuk az életünket a rengeteg alvással..Remélem kitalálnak valami olyan gyógyszert ami ébrentart mellékhatások nélkül.Tudom naív remény de mégiscsak remény.

    Nem akarom átaludni az életemet.

  8. Bakker. Én mostanában 3-4 órákat alszok. Ennek ellenére úúúgy szeretném, hogyha 72 órából állna a nap. :) Nemtom’ hol áll a fejem. De úgy egyébként igen, szoktam úgy érezni, pláne, ha sikerül 8-9 órát szunyálni.

    Lippi: téged diszkvalifikálunk testületileg. :p :D

  9. Amon,

    az azért elég meredek, így nem sokáig fogod bírni szerintem. Azért az egészség rovására ne menjen a munka. :)

    Longhand,

    én is így tudom. :) Régen azt hiszem volt is ilyen kínzási módszer, hogy nem engedték aludni a delikvenst, mindig felkeltették ha elaludt. Pár nap alatt simán kikészült bárki.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here