Most éppen szombat éjfél múlt 48 perccel, a család már alszik, kint nagyon jó hűvös van és nemrég fejeztem be a reggel lementett blog bejegyzések és egyéb anyagok olvasgatását. Azon filózgatok, hogy vajon másoknak, a barátaimnak, a blogomat olvasóknak vajon hogy telhet a hétvégéjük, mit csinálhatnak?

Elmondom nekem eddig hogy telt, mitől érzem jól magam. :)
Először is péntek este átjött öcsém, már rég találkoztunk úgyhogy jót dumáltunk. Szerencsére vele minden rendben, kár hogy most majdnem augusztus végéig nem fogom látni, de majd csak ellesz a látványom nélkül. :) Este fél 11 fele hazaért a feleségem is a délutános műszakból, úgyhogy öcsit udvariasan hazazavartam aztán szeretkeztünk egy jót. :) Szex után megnéztünk még egy filmet – hirtelen nem jutott eszembe de már megvan hogy mit, a Fantasztikus négyes első részét – aztán alvás, mert másnak reggel (vagy ma) jönni kellett Mezőfalvára.

Szombat reggel – vagy volt az már délelőtt is – felkeltünk, a szokásos kómázgatás után kiültem a konyhába egy kávéval egyetemben és elkezdtem picit olvasni a neten, illetve lementegetni azokat a cikkeket (Firefox Scrapbook extension rulz), melyeket az elmúlt időszakban gyűjtögettem a Netvibes-on keresztül csak nem volt időm elolvasni.
Dél után elindultunk Mezőfalvára, tankolás, autópálya stb… a szokásos, erről igazából nincs mit mesélni, max kiemelkedő eseményként azt tudnám megemlíteni, hogy most egy faszkalap söfőrrel sem találkoztam, valahogy mindenki képes volt normálisan közlekedni.

Megérkezés Mezőfalvára. A fiam, Peti egy hétig itt a nagymamánál volt, mivel nekünk dolgozni kellett viszont az oviban szünidő van, így elég sokáig nem láttuk (igen, az 1 hét elég hosszú idő tud lenni, hiányzott a kis töki :) ) Mivel ezt megelőzően az én szüleimmel nyaralt a Velencei-tónál, így már egész jó színe van a kölöknek.

Ebéd, beszélgetés, játék Petivel majd délután aludtam egy jót, végre kipihentem magam rendesen, már hiányzott egy ideje (a régebben is említett meleg miatt rosszul alszok legtöbbször). Mire felkeltem, már persze majdnem este volt, úgyhogy lassan készülődtünk a fürdetéshez („Anya fürdet, apa megtöröl, jó? – osztotta be Peti a feladatokat). 8 előtt még átugrottam a szomszédban lakó barátomhoz, Janóhoz, kicsit dumálgattunk aztán jöttem haza, megejteni a fürdetést. Este még kis játék, család közben lefeküdt, én megnéztem még a TV-ben a Kardhal című filmet majd leültem a géphez olvasgatni.

És most itt vagyok, ülök a géppel az ölemben és pötyögöm e sorokat a sötétben. :)

Holnap délelőtt felkelés után még biztos jön egy kis játék Petivel, aztán terveim szerint lemossuk a kocsit, abban szeret segíteni. Dél körül megebédelünk, utána még szeretnék kicsit olvasni (már jóideje elkezdtem egy könyvet, ideje lenne befejezni mert érdekel a vége) míg a gyerek alszik. Aztán délután szerintem hazafele vesszük az utunkat, nem várjuk meg az estét mert vasárnap otthon még újra akarom telepíteni a gépet de nem szeretném, ha ez az éjszakába nyúlna.

Szóval így telik a hétvégém. Lehet nem maga a tömény izgalom, de élvezem hogy a szeretteimmel vagyok, hogy azzal tölthetem az időmet amivel csak akarom. Azt is kimondottan élvezem, hogy nem vagyok a bp-i lakás 4 fala közé zárva, hanem itt a kertes házban megvan a lehetőség, hogy kiüljek a hintaágyra a kertben és csak bámuljam kicsit a környezetem, hogy nézzem ahogy Petit ahogy játszik, ahogy a feleségem beszélget az anyukájával, vagy ahogy apósom tesz-vesz ház körül.

Szóval Neked hogy telt a hétvégéd, mitől érzed úgy, hogy „ez egy jó hétvége volt”?

6 COMMENTS

  1. Hm, nálunk úgy törpént a varázslat, hogy péntek este thisnow legény búcsúján voltunk Csákváron, másnap Szepare & Copacabana Beach játszott, Vasárnap este pedig egyik kedves barátom jött át.
    Szóval gyakorlatilag csütörtök este óta minden este valami ivászat volt :D

  2. Az én péntekem és szombatomban semmi extra nem volt most… azt a bizonyos Kardhal c. filmet én is néztem… Kb. tizenötször láttam :D de sose tudom megunni…
    Vasárnap du. 4 felé egész család elhúzott Gödre, rokonokhoz… Ott aludtunk, s ma reggel/délelőtt voltunk BP-n a Bécsi úton… ugyanis oda fogok járni fősulira, a BMF-re :P Na, sikerült elintézni pár fontos cuccot, mint a diákigazolvány igénylése és hasonló érdekes dolgok :D
    Hazaértünk du. 5-re… Azóta pedig pótolom lemaradásomat a neten. :) Fórumokon egy csomó új komment, RSS olvasómban is van egy pár hír, Te is, Harder, írtál egy pár posztot… Szal ennyi… de már befejeztem… Ezt megírom, aztán szunya, mert 3 napja nem aludtam ki magam rendesen… :/
    na pás :)

  3. DjZoNe,
    wow, add át neki a gratulációmat, nem is tudtam hogy házasodni készül! :)

    netman,
    most hasonlóan vagyok én is, valszeg kialszom magam ma/holnap rendesen, ugyanis mától 2 hétig szabadságon vagyok! :D

  4. Én az olaszországi nyaralásunk utolsó két napját töltöttem a feleségemmel.
    Most meg kóstolgatom az aperol nevű italt ami fehérbor, asványvíz + aperol nevű anyag keveréke, narancssárga színű lesz a hármat keverve, kellemes ital, olaszok nagyon ezt isszák.

  5. Így ahogy elmondtad, egész finom lehet, sajnos még soha nem ittam ilyet. :) Gondolom az alkoholtartalma nem túl magas, igaz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here