Az előbb épp Longhand blogján olvasgattam (ajánlom mindenki figyelmébe, jó blog!) a “Mennyit ér a weboldalad?” című bejegyzést.

Találtam benne egy jópofa szolgáltatást dnScoop néven, ahol az URL-em begépelése után a lap megmondja, hogy bizonyos paramétereket figyelembe véve (domain életkora, látogatottság, pagerank stb.) mennyit és ér a weboldalam. :)

Szóval a www.tutorial.hu -ra megnézve az eredmény nem is rossz, 27830 dollára becsüli az árát. Akinek ennyiért kell, jelentkezzen nálam! :P Picit alkudni is lehet, de csak nagyon picikét (és közben mutatom 2 ujjal a kicsi rést, ahol egy hangya is csak hasonkúszva férne át). :)

Pár érdekes dolog azért volt az eredményben, mert azt állítja, hogy Google-ben nincs indexelt oldalam, pedig a “site:www.tutorial.hu” keresés 81700 találat.

Idézet az eredményből:

Indexed Pages for www.tutorial.hu

  • Google: 0
  • MSN Search: 783
  • Yahoo!: 82,798
  • AlltheWeb: 39,500

No de sebaj, apróra nem adunk.

11 COMMENTS

  1. Subdomaineknél leáll. Írok a készítőjének, hogy adjon lehetőséget a dátum manuális bevitelére és ne szálljon el emiatt a cucc.
    Te nem sokat aludtál ma harder, jól bírod.

  2. ui.: plusz sajnos olyan domaineknél is leáll ahol nem tudja whoisból lekérdezni az infot. Ezért áll re .sk-ra is.

    Írtam is közben a srácnak, kiváncsi vagyok módosítja-e, nem igényel komoly változtatást.

  3. Ennek a dnScoop -nak nem sok értelme van, a valóságba teljesen máshogy mérik 1 weblap értékét.
    1 ik általam készített weblapot 45dollárra értékelte, igaz h lassú meg kicsit maszek de google jól rátalál(szerinte nem, nah mind1XD) és a konkurencia már próbálta úgymond “semlegesíteni”:)
    http://www.tolgyfabutor.hu/

  4. Tommy,
    akkor kimondom inkább, lehet nem volt teljesen egyértelmű: ezt a postot én is poénnak szántam, nyilván nem igazán tükrözi, hogy egy honlap mennyit is ér valójában. :) Inkább mulatságos, mint mérvadó. :)

  5. igazán rájöhettem volna:) sztem sokat segítene a felvogóképességemen, ha nem napi 5 órát aludnék:)

  6. Megnéztem újra, mennyit változott azóta az eredmény és jelentem nőtt az értéke. :) Most már ezt írja (és az indexelt oldalak eredménye is rendben van, nem nulla mint volt)

    The estimated value of http://www.tutorial.hu is: $34,500

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here