A minap néztem a TV-ben a “Pimp my ride” c. műsort és az egyik csaj a régi szar szakadt tragacsa helyett egy vadiúj Ford Mustangot kapott, ami még tuningoltak is. Kíváncsiságból rákerestem, hogy vajon itthon mennyiért és milyen autókat lehetne kapni. Meglepődve láttam, hogy viszonylag olcsón hozzá lehet jutni nagyon jó állapotban lévő Ford Mustangokhoz. :) Azt hiszem elkezdek egy ilyenre gyűjteni (bár a feleségem szerint nem vagyok nooooormális :D)

Ford Mustang Shelby GT500

Ez az a kategória, amit csak messziről fogok mindig is csodálni, egyrészt az ára másrészt az ereje miatt. Gyönyörű jószág.. :) Az ára 19,500,000 HUF

Ford Mustang Shelby GT500 - 1

Ford Mustang Shelby GT500 - 2

Ford Mustang Shelby GT500

Laikusként azt mondom, hogy nagyon hasonlít az előzőre, szintén gyönyörű (na jó, ezt többet nem írom le, mindegyik az :) ) és valószínűleg soha nem lesz ilyenem.

Ford Mustang Saleen 302

Ford Mustang Coupe

No ez már egy elérhetőbb kategória minden tekintetben, mert a hasznaltauto.hu szerint ennek az ára 9.499.000 HUF úgy, hogy 8400 km van benne (ami valljuk be szinte semmi). Persze nem valószínű hogy valaha is közel 10 milliót fogok kiadni egy ilyen kocsira amikor a józan ész azt diktálja, hogy családi autót vegyek, de azért jó kicsi álmodozni.. :)

Ford Mustang Coupe 1

Ford Mustang Coupe 2

Ford Mustang GT 4.6i v8

Az alábbi szépség 310 LE-s, 13,600 km-t futott és az ára 4,900,000 HUF. Olcsóbb, mint egy hasonló paraméterekkel futó Ford Mondeo.

Ford Mustang GT 4.6i v8 - 1

Te milyen kocsit vennél, ha pénz nem számítana?

41 COMMENTS

  1. Ford Mustangokat én is imádom. :) Pár napja láttam egyet itt a közelben, gönyörű!
    Illetve még pár hónapja is megcsodáltam egyet, bár azt egy nagy, dagadt nem pont fehér bőrszínű egyén vezette, de attól még a kocsi szép volt. :)

    Ha a pénz nem számítana, akkor valószínűleg egy Nissan Skyline GT-R-t vennék. Vagy pedig Mitsubishi Lancer Evo IX.

  2. Nekem inkább a Dodge Challengerek jönnek be jobban, mert szerintem a Ford Mustang egy nagy dög (jó értelemben) :). De a legjobb autó szerintem továbbra is a Mazda RX8 :).

  3. Most ezt miért kellett? El is ment a kedvem mindentől! :( Hacsak nem nyerek a lottón sosem lesz ilyen autóm, pedig nagyon-nagyon eltudnám viselni. Egyszerűen mesés darab.

  4. Mennyit ehetnek ezek a kocsik? Mert pl. az utolsó autó szvsz még a megfizethető kategória, csak tippem szerint a fenntartása az ami nem olcsó mulatság ilyen benzinárak mellett.. :)

  5. Hát nyomatékadón már becsődölnék – feltéve ha meg tudnám finanszírozni az autót! :D Nem tudom mivel mennek, de biztos sokat kajolnak az ilyen autók. És ahogy mennek feljebb az üzemanyagárak, így nem ezt az autót javaslom. :)

  6. Én is imádom a ford mustang-okat de egy valami nem tetszik benne hogy alöl oldalt van az antenne és rádásul akkora én nekem is van egy ismerösöm akinek van de öneki nincs rajta olyan és müködik a rádiója

  7. Hmm…szépek még mindig :)
    Bár kiindulva abból, hogy baromi sokat járok terepre, meg ugye a magyar utak…inkább egy Nissan Navara mellett teszem le a voksomat :D Csak az a gond vele,hogy klíma mellett átlag 9,8at eszik…dízelből :D és az alapmodell is 6 milla környékén telepedett meg :)

  8. Harder, nem is hülyültem meg,hogy városba mászkáljak vele nap közben :D (Arra veszek egy jó kis Honda Civic-et :D:D)

    A Navara már csak azért is szimpatikus, mert ha a platóra a puttonyos tetőt veszem meg, akkor lazán bepakolom a komplett bolti árukészletet,és a kocsiba 4-5 ember minden gond nélkül elfér..:) azért ezt kevés másik B-s jogsival vezethető kocsi csinálja meg :D

  9. Nekem egyik kedvenc autóm. Mi is tükrözhetné jobban, minthogy az érettségi előtt megszerezhető angol szakképesítésem témája az USA egyik ikonja, a Ford Mustang. Igaz, mivel angol vizsga volt, nem lehetett a műszaki paramétereiről beszélni, de nem is bánom. Nem bánom, mert óriási volumenű információnak kellett utánaolvassak, hogy egy több, mint 25 oldalas kisdolgozatot írjak a Mustang kulturális jelentőségéről :) Egyszerüen imádnivaló autó.
    Más autók … láttam többször is említettétek a Mazada RX-8at. Jó autó, szép autó, szeretem (a maga kategóriájában nagyon jó). Bár az elődje, az RX-7 mai napig jobb, ráadásul mellé lehet kötni egy benzinkutat :) (nem, mintha a Mustang nem fogyasztana, csak más élményt nyújt egy izomautó)

  10. Harder, szerintem a Mustangot sem családi autónak találták ki :).

    Amúgy a használt autók vásárlásánál vigyázni kell, mert olyan gondjok is lehetnek az autóval amire nem is gondolsz. Például egyik ismerősünk vett egy Honda Civicet (90-es évjárat, és nekem tetszett a sportossága), de rá 4-5napra már jött hozzánk (apám autószerelő), hogy nézzük meg az autót, mert lassításkor véletlenszerűen elmegy az alapjárat. Hogy mennyit szívtunk azzal az autóval azt nem részletezném. Legyen elég annyi, hogy 4napig nem találtunk semmi olyat ami miatt elmehetne az alapjárat. Az 5. napon próbaképpen leszedtük a levegőszűrőről az egyik vákuumcsövet és hipp-hopp meg is oldódott a gond. El is vittük próbaútra, hogy lefullad-e, de csak azért sem akart lefulladni (egy elhagyatott úton volt alkalmam vezetni, de nekem se sikerült lefullasztanom :shock:).
    Ismerősnek vissza is adtuk az autót, de 1hét múlva megint hívott, mert most meg az önindítója szart be. Úgyhogy majd valamikor megint lesz egy javítás.

  11. Ha a pénz nem számítana én biztos egy BMW X5 full extrás dzsipet vennék. Az egyik kedvenc autom és mindenki elfér benne :D

  12. Aztaaaaaaaa……! Qva szép (de most komolyan, ezt csak így lehet leírni :)
    És fekete……..wááááááááááá :p

  13. Szép a Mustang meg tetszik is, de hosszabb távon nem kéne. Olyan barbár fapados. Persze Mustang-hoz ez kell :) Egyébként mikor kihozták ezt az “újat” nagyon megörültem, iszonyat volt amit Mustang néven műveltek az eredeti változat meg eközötti időben…

    Én ha most kéne dönteni valószínűleg Jaguar XF-et vennék. “Óccó”, igazán pöpecül kinéző, pont megfelelő mértékben agresszív, mindemellett elegáns sportszedán. És az ára is igen barátságos. Óceánon túl 50 000-ről indul. 62K USD a supercharged változat. 7,5-9,5 milla magyar pénz. Egy tucat BMW/AUDI-val szemben szerintem simááán megéri. Napersze itthon már nem annyira hiszen 14,5-25 milla között vannak ugyanezek a gépek… Egyébként ma délelött boltba menet pont egy ilyen gép tolatott be elöttem a parkolóba. Nagyon szép masina, na! :)

  14. Ha a pénz nem lenne gond, akkor én egy porsche 911 turbo-t vennék. Ebbe már 2-3 gyerek is befér, és fürge is :) Régebben még a Carrera GT volt a favorit, de ilyet újan beszerezni fizikai képtelenség, na meg a 16-17 literes fogyasztása se túl baráti… :S

    Viszont ha a pénz számít, akkor Toyota Corolla-t, vagy Avensis-t. Igaz nem 3 millába kerülnek, de elég megbízhatóak (szerintem :))

  15. Az én listám! :

    1. Ha a pénz nem számít – Dodge Viper GTS (pont ilyen színben):

    http://href.hu/x/6c84

    Tudom, hogy régi, meg vannak szebbek is, de nekem akkor is ez AZ AUTÓ. Persze csak otthon kiállítanám az udvar közepére és csak ott csodálnám, mert vezetni azt vszn nem nagyon tudnám, mivel ez egy vérbeli versenygép. Ha csak az utca végén lévő kisbótba kiugranék kenyérért, akkor is kb. 3x halnék szörnyet út közben…

    2. Ha ésszerűbbet kellene választani – Mazda RX8:

    http://href.hu/x/6c82

    3. Ha pedig a realitásnál maradunk – Skoda Fabia:

    http://href.hu/x/6c87

  16. nekem főleg a régi amcsi izomautók jönnek be… 1966-72-es mustang sorozat a dodge izomkocsijai, de az örök kedvenc a hemi cuda :)

  17. A Hemi Cuda-ról eddig még nem hallottam, de most rákeresve azt kell mondjam hogy nagyon durva a járgány, szintén tetszik.. :D

  18. Ha a pénz nem számítana akkor a következő autók közül választanék. Meglepett, hogy senki nem akar Ferrarit. Tehát én a Ferrari, Ford Mustang közül választanék. Mindennapi használatra pedig (a városi terepviszonyokat is figyelembe véve) egy tízhengeres dízel VW Touareg lenne a megfelelő. Természetesen vennék benzinkutat is.

  19. Tegnap jöttem meg a nyaralásból, és láttam egy Porsche-t Siófokon. Ha esetleg valakit érdekelne a kép, akkor tennék fel 2-őt.

    Egyébként jó kis Forma1-es autókat is láttam, Safety Carral egyetemben:). A Safety Car hangja brutális kigyorsításkor, de a Forma1-es autóké… annak leírhatatlan hangja van :D.

  20. En egy full restaurált Chevrolete Camaro 1967-68-ast vennék.Amerikában egy szinte roncs ilyen 2.500 dollar.Ha pedig restaurált 23.000+ dollar.

  21. Hát ha nem számítana semmi biztos beruháznák egy Aston Martin DBS V12 Vantage-ba. Cirka 517Le-s teljesítmény, bár a fogyasztására gondolni sem merek, cserében a család garantáltan elfér benne. :) Ha számítana akkor a választásom egy Fiat Bravo-ra esne.

  22. IMÁDOM ezt a AUTÓT! Amikor először megláttam, szerelem volt első látásra, néztem egy használtat, 6 és fél milka, szép állapotban van. Nekem egy ilyen verda az álmom, én erre fogok gyűjteni, az tuti! Persze az izomautók és bejönnek!:)

  23. Én jelenleg ezt venném meg!!
    http://hu.automobile.de/cgi/deeplink.pl/obj15068160

    Üzemanyag Benzin

    Teljesítmény 427 LE / 314 kW

    Lökettérfogat 6200 cm3

    Ár 42.900,- EUR
    11.567.055,09 HUF*

    Jármű felszereltsége

    ABS, ESP, Vezetői légzsák, Utasoldali légzsák, Oldallégzsák, Klimaberendezés, Tolótető, Bőr felszereltség, El. ülések, Ülésfűtés, Tempomat, El. ablakemelő, Központizár, El. indításgátló, Riasztóberendezés, Könnyűfém felnik, CD, Fedélzeti számítógép, Ködfényszóró, Szervókormányzás, Tuning, 6-sebességes, Kézi sebváltó

  24. Én egy Dacia 141O Sport L-t vennék, leginkább azért, mert egy ilyennel kezdtem vezetni,ha a lóvé egyáltalán nem szémítana, egy Buick GSX-et, vagy egy Chevrolet El Camino-t. Ezek ugyan nem családi kocsik, de tetszenek. Ha családi célra kellene egy autó, akkor egy Skoda Fabia 1.9 SDI-t vennék. Ezt azért, mert egyszer az életemet köszönhettem egy ilyen verdának (elaludtam a kormánynál és kiütöttem az út széléről egy beton villanyoszlopot, és egy milliméteres karcolás nélkül megúsztam…) és a fogyasztása sem nagy.

  25. Az egyik ismerősömnek ilyen van!:)a GT500-as!az övé 747 lóerős,mert egyedi megrendelésre készült! 5 db ilyen van a világon:))

  26. Arra gondolsz ami itt Cegléden van? Gyönyörű szép az autó és egy vadállat.

  27. Ne mondd, hogy soha! Csak Magyarországon ilyen baszott drága!
    Amerikába, átszámolva 3 millióba kerül! Érdemesebb onnan behozni, mert úgy is max. 5 millió!

  28. Nekem mindig is gyerekkori álmom volt a viper gts, és a mustang fastback(67′). Mondjuk a legeslegnagyobb álmom az egy shelby – elenor változatban …….

  29. Hát mondjon akárki akármit egy Mustangot semmi nem múlhat felül nekem régi álmom. Igaz megvan a maga fogyasztása de az élményt nem mulja felül egyik csodagép sem.

  30. Én egy ford mustang gt 500 at venek ha a penz nem szamitana én el is határoztam hogy ha meg szereztem a b kategorias jogsim ak ösze szerzek anyit hogy vehesek egyet nagyon imadom öket amit meg imadok az a selhby gt 500 az

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here