Annak ellenére, hogy mostanában elég sokat nézelődtem wordpress témában, még mindig rá tudok csodálkozni 1-1 szép megoldásra, mint pl. a SnakShop – The Mashup Blog oldalra, amely szintén egy szépen átalakított wordpress. Az sem utolsó szempont, hogy elég sok jó cikket, leírást és ötletet találtam rajta, úgyhogy gyorsan fel is vettem az RSS readerbe :)

A lapra egyébként a már kicsit régebben is említett muhelytitkok.com blogon találtam rá, thx a szerzőnek!

16 COMMENTS

  1. Most éppen Google Readert, egyelőre ezzel kezelhetőek az összegyűjtött hírforrások :) (a netvibes ehhez már kevés volt)

  2. Igaza van, tényleg az. Sok még a meló vele, de, mint minden mást, ezt is elindítottam, mert jobb, ha online van rendezetlenül, mintha itt csücsülne a gépemen. A munka folyamatos ezzel is, meglátom, mit tudok belőle kihozni, de ez is egy hosszú-hosszú folyamat lesz, nagyjából az “élete” végéig.

  3. És szívesen meghallgatnám Tupacko, hogy hogyan szolgálná jobban a te igény- és ízlésvilágodat! Persze ezt ne itt beszéljük meg Hardernél, gyere át a MűhelyTitkokra és ott kommentelj be, ha kérhetem.
    Köszönöm

  4. Sziasztok!

    Nem tudom jó helyre írok-e, de hátha itt is tud valaki segíteni. Elkezdtem tanulgatni a WordPress-hez dizájnt készíteni, bele is vágtam egy sajátba, de amikor feltöltöttem a legújabb WP motort és a készülő dizájnomat próbából, azzal szembesültem, hogy nagyon-nagyon lassú az oldal. Ez ellen mit lehet tenni?

    Előre is köszi minden javaslatot!

  5. A lassú betöltődés oka lehet
    – lassú a netkapcsolatod (vagy épp vacakolt)
    – lassú a szerver ahol a a lap van (szerveroldali gond)
    – kliensoldali gond (rossz a theme, nagyok a képek stb..)

    első körben próbáld kiszűrni, hogy melyik részen van a probléma, utána lehet tovább szűkíteni a lehetséges hibák körét.

  6. Na, időközben megoldódott. A névszerverekkel volt a gond.

    Másik kérdésem még ha lehet, hogy amikor képet illesztünk be a saját sablonba akkor hogyan kell a hivatkozást beírni a képre? Csak mert a hagyományos nem működik.

  7. Olyanról, hogy hagyományos hivatkozás, még nem hallottam, de olvass utána a relatív és abszolút hivatkozásnak, az lesz a megoldás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here