Kicsit elmaradtam monstanában a hírekkel, és elkezdtem átfutni pár hét termését, mégis mi a helyzet …

Az alábbi hír számomra az érdekesebbek között volt, örültem neki:

Csoportos videóhívás Fring-en keresztül, ingyen

csoportos videóhívás android-on

Az újdonság nem feltétlen az, hogy van videóhívás (mert arra van más lehetőség is, de erről még írok), hanem a csoportos videóhívás, méghozzá ingyen.

Nincs más dolgod, mint regisztrálni a Fring-en és feltenni az app-ot a telefonra. A szolgáltatásban különösen tetszik, hogy nem csak wifin működik, elég neki a 3G is.

A hírről itt (is) olvastam: Fring: csoportos videóhívás!

Gmail-es videóhívás

A másik hír aminek örültem, hogy a Google Gmail-en keresztül lesz lehetőség videóhívásra is. Hasonló módon fog működni, mint a webes Gmail esetében, de nem csak Wi-Fi hálózaton keresztül.

Ehhez kapcsolódik és valószínűleg ugyanarról a fejlesztéstől van szó azokban a hírekben is, ahol ezt az új funkcót a Gtalk-hoz rendelik, ha a készülék rendelkezik 2.3-as oprendszerrel (Gingerbread).

Gtalk VideoChat

A kapcsolódó videó itt tekinthető meg:

A hírről itt olvastam: GTalk video chat Androidon

5 COMMENTS

  1. De miért egy iPhone 4-ről tettél be képet?

    Opp most látom, hogy mögötte egy Galaxy S húzódik meg a háttérben, nem is szóltam. :)

  2. Bár most android-om van és a jövőben is tervezem, hogy ezt fogom használni, nincs semmi kifogásom a iPhone ellen sem, ezért választottam ezt a képet anno. :)

  3. Sziasztok!

    olyan alkalmazás nincs véletlenül, amivel nem neten keresztül, hanem saját számlámat terhelve videótelefonálok? ráadásul úgy, hogy a tárolt telefonszámokat hívom, és nem csak olyanokat, akik szintén regelve vannak az adott alkalmazásban?

  4. Nézz meg egy android-os tárcsázó felületet vagy akár contact list-t, mindig ott a “video call” gomb. Alapértelmezetten benne van egy android-os telefonban és pont azt csinálja amire neked is szükséged van.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here