Csaba kérte, hogy készítsek az előző bejegyzés/kép mintájára egy fotót akkor is, mikor épp naplemente van, íme :)

naplemente
naplemente

9 COMMENTS

  1. Nem költözhetnék hozzátok? :) Szófogadó vagyok, bár kicsit válogatós, kis helyen is elférek…. :D

  2. Ugye, gondoltam, hogy elnyeri a tetszésedet :D

    Komolyan mondom,ez a kép most megnyugtat…ma kaptuk meg suliban -grafikus OKJ,tervező grafikus szakiránnyal- a “felszerelés” listát a 2. évre…súgja meg nekem valaki,hogy tervezőgrafikusnak minek 20-25e ft-nyi művész-felszerelés,ecsetektől kezdve minden..oké, vannak ilyen óráink, de muszáj eröltetni a 6-8ezer forintos Orosz Aquarell festéket?:D

  3. Balou, tudod ez olyan mint a Dj szakma.
    (legalábbis ezen keresztül el tudom magyarázni :D)

    Mostanában mindenki laptopról akar játszani, mert az a menő. De annak az alapjai a CDDJ deckeknél kezdődnek, előtte pedig a bakelitnél. A helyzet a tervező grafikusságnál is ugyanez szerintem. Nyilván olyan dolgokat fognak/szeretnének tanítani, amit a modern egér tologatós grafikai tervezésben is lehet használni, de mióta van vászon és egy szén darab azóta létezik :)

    De, hogy Hardert is dícsérjük, tényleg szép kép :)

  4. Tetszik az embereknek, szerintem csinálj még pár ilyet. Hátha kifogsz egy olyat, ahol a felhők sokkal szebben sorakoznak és nem ennyire kesze-kuszák.

  5. Szia!!!!!
    Nagyon szépek a képeid az oldalon.
    Nézd meg légyszi az oldalunkat! Itt egyszerűen, ingyen és gyorsan készíthetsz fotómontázsokat, képeslapot, címlapot és egyéb vicces és érdekes cuccokat.

    Magyarul is megvan (most fordítottuk) és publikálhatod is a képeidet az oldalon vagy a sajátodon is, blogban is. Ha tetszik, írj róla egy pár sort a blogodban, hálásak lennénk nagyon :-)))

    http:// http://www.writeonit.org/hu/

    Szép napot,

    Anna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here