Hosszas mérlegelgetés és nézelődés után kinéztem a minap egy mosogatógépet magunknak, nevezetesen a Bosch SPS53E08EU típust. Vasárnap éjjel ezt a készüléket még több helyen is 94-96.000 ft körüli összegért hirdették, eltettem jegyzetbe linkestül, árastul, illetve a notimon is ott maradt kinyitva az oldal ahol ezt az árat leírták.

A múlt héten beszélgettünk bent kollégákkal pont arról, hogy sok bolt pofátlan módon emeli meg az árakat a karácsony közeledtével, mondván úgyis megveszik majd az emberek, legtöbbször amúgy sincsenek tisztában vele, hogy 1-2 héttel korábban az még jóval olcsóban is elérhető volt.

Szerintem most én is ennek estem áldozatául (illetve majdnem, hisz nem vettem meg a terméket).

Fél órája meg akartam rendelni a már korábban elrakott URL-en ezt a mosogatógépet. Ez a böngésző history-ja szerint vasárnap este 11.35-kor még biztosan bruttó 94.900 Ft-ért volt kint a honlapon. Ez volt az egyik hely ahol 100e alatt volt ez a gép.

Ma már ugyanez a termék 181.990 Ft-ért megvásárolható ugyanott. WTF??

Felhívtam őket hogy most mégis a frászkarika van, mire képes volt a srác azt mondani hogy csak valami hibát láthattam akkor a honlapon, mert ez náluk mindig is ennyi volt. Na persze … imádom, amikor hülyének nézik az embert.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy máshol is felment-e az ára, persze hogy nem .. itt van 2 másik bolt ami hasonló áron adja:

Bosch sps53e08eu mall hu

Bosch sps53e08eu digitalweb

Jelenleg az arukereso.hu szerint ezt a terméket 17 helyen adják, ebből a 181.900 Ft-os árával a bemutatoterem.hu a LEGDRÁGÁBB lett pár másik társával együtt. A többi kereskedő a 104-155e Ft-os sávban mozog.

Ezúton is gratulálok az arukereso.hu-nak ügyfélkezelés és a “korrekt” áraik kapcsán. Kár, hogy ilyesmit kellett megtapasztalnom náluk mert korábban nem ez volt velük kapcsolatban a tapasztalatom :(

Ha viszont tévedtem és tényleg ennyire megy fel a háztartási eszközök ára, akkor tartom a bejegyzés címében írt gondolatot: mosogatógépbe kell fektetni, gyorsan és busásan megtérül a haszon! :P

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here