Reggeli séta során tűnt fel, hogy az egyik parkoló autónak mintha laposak lennének a kerekei. Közelebb mentem, körbejártam, megörökítettem. :)

kiszúrt kerék, lukas gumi 1

kiszúrt kerék, lukas gumi 2

Valakinek nagyon szúrhatta a szemét az autó vagy a sofőr viselkedése, mert mind a 4-et kiszúrták. Persze mondhatnám, hogy minek parkolt a Városliget szélén olyan helyre, ahova emlékeim szerint nem lehet.. engem is zavarni szokott, hogy a gyalogosok “járdájára” (jelen esetben nem járda, csak salakos ösvény az út mellett és a Liget között de a gyalogos részére!) állnak rá ami miatt nem lehet se gyalogosan, se biciklivel közlekedni. Ilyenkor vagy bemész egy jó nagy kerülővel a ligetbe, vagy kimész az autók közé és ott mész végig, ami viszont nem veszélytelen.

Egyébként a helytől ahol állt, kb 5 méterre kezdődött a legális, ingyenes parkoló, ahol azért mindig talál az ember szabad helyet, ha akar.

13 COMMENTS

  1. Hát ez így járt. Nálunk a fősuli egyik bejárata melletti járdára szoktak izomból ráparkolni egyesek, de szinte a kerítés faláig, nehogy el lehessen férni. Még jó, hogy elég csendes utca, lehet az út közepén is szambázni, de akkor is. Sok tapló… Persze reggel nem talál helyet. Jahm, induljon korábban vagy parkoljon a közelben lévő fizetősben…

  2. Ahogy nézem van pár hasonló értékü kocsi a közelbe, és a többi nincs kiszúrva mivel mondtad volna:) szal sztem a sofőrrel lehetett baja a szurkálónak:)

    Már énis akartam barom sofőrnek kiszúrni a kerekét, aki letolja a biciklist 80al a kertvárosi lakóövezetbe ahol 40 a max megengedett, és köv saroktól visszafordul pofázni, de vki megelőzött:D

    Sulink egy park mellett van(van itt minden tömegverekedés, részegek, kitépett közlekedési táblák, ferde hajlamú emberek, a poén h nemmesze van a rendőrség) ugyhogy 2x is meggondolja aki odaparkol:)) Múltkor volt egy trabi, útbavolt erre kézifékestül betolták a parkba a fák közé. Tanár: “Tüntessétek el azt a trabit az útból” szerintem a nem erre a megoldásra gondolt:D

  3. Azert lehet nem igy kellet volna bunteni, hanem egy kis cetlivel a szelvedon es egy kisseb gonddal, mert azert a negy abroncs eleg nagy anyagi megterheles, egy sima szabalytalan parkolasert nem erdemli meg. Ha elvontatjak is, olcsobban kivaltja (ha ugyes).
    Tommy: A trabis sztroi erdekes :)

  4. A parkolás miatt valóban durva a 4 kerék, de nem tudni azért lett-e kiszurkálva :)

    Hú, trabi :) Ilyen sztorim nekem is van. Mi gimiben vittük arrébb osztálytárs trabiját, meg fordítottuk be 90 fokkal a suli mögötti csendes parkolóban. Amúgy nem kibaszásból, csak úgy a poénból, nagyon értékelte :D

  5. Sajnos a Városligeti fasor felújítása miatt a Felvonulási téren nem mindig lehet parkolót találni.
    Engem az szokott zavarni, hogy nálunk a zebránál állnak fel a járdára, de olyan is van aki simán felgurul és beáll a járdára a többi autó elé. Az hogy babakocsival már nem lehet közlekedni a járdán, természetesen nem zavarja.

  6. Meg ne tudd mennyit anyáztunk a babakocsis korszakban, ilyen téren tragédia a közlekedés. Rengeteg helyen nem lehet elmenni babakocsival a szűk hely miatt, mivel felállnak autóval a járdára.

    Egyébként a 4 kerék kiszúrása ezért tényleg húzós lenne mint “büntetés”, elég lett volna 1 kereket is vagy másképp jelezni, hogy “Parkolj máshova”. Inkább utóbbira szavaznék.

  7. Az a történet jut eszembe, amikor a Pozsonyi utcában a hátam mögött egy nő jelent meg érthetetlen hangon ordítozva vörös fejjel egy méretes kést villogtatva a kezében.
    Az Ipoly presszóba igyekeztem éppen, beléptem, nő is utánam.
    Kiderült, hogy nem ámokfutó, a pincérnő adta neki a kést kölcsön, hogy kiszúrhassa a férje kerekeit vele. (nem sikerült neki egyébként :) )
    Megijesztett kicsit :)
    A pincérnőt meg nagyon lehülyéztem utána.

  8. Amatőr volt, kereket szöggel lehet a legjobban kiszúrni vagy más hasonló vékony és hosszó dologgal, persze kell vmi a másik végére h a kezünk ne legyen lukas):D

    Az viszont funny, ha kicsit lapított fél literes üdítősüveget teszünk a kerék alá, sofőr ráhajt>durr, mien képeket tudnak vágni ilyenkor:D
    (tudom, sose növök fel)

  9. Arra gondoltal valaha, ha valakit eltalal az uditosuveg dugoja, milyen fajdalmas lehet, vagy ha veletlenul egy arra jatszo kisgyereket talal szemen. >:(

  10. Tipikus Magyarország. A kúltúrált megoldásnak még a hírét sem ismerik. A szúrkálót magántulajdon szándékos rongálásáért, a parkolót szabálytalan parkolásért az illetékes hatóság büntesse meg. Az ilyen önhatalmú igazságszolgáltatásra való hajlamot már ki kellett volna nőni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here