Most válaszoljatok nekem de komolyan: erről a reklámról a csoki jut eszetekbe vagy az, hogy szaros a szája? Mert én élő emberrel még nem találkoztam, aki ne azt mondta volna, hogy ez bizony nem csokis … :)

kinder bueno

Inkább ilyen termékek népszerűsítését tudom e reklám kapcsán elképzelni:

kinder bueno 2

31 COMMENTS

  1. Öhhh, izé, Harder koma, nekem ez a reklám tetszik… :-/ Eszméletlen jó zenéje is van, meg szerintem poénos, hogy egy ilyen felnőtt modellnőci gyerekesen összekeni a száját kinderbuenóval…

  2. a “berepülök a csokibarlangba” szövegű reklám mindent vitt.
    (a nagy barna medve meg kikerget eheh)

  3. Nemtom nekem nem tűnik szarosnak, valszeg azért mert már előre tudtam, hogy csokis :) Szóval lehet, hogy ha nem írna hogy csoki v mi az szarra gondolnék.. De az is lehet bennem van a hiba :D

  4. Hát, nekem nem a sz*ros szája jutott eszembe, hanem, hogy valami betegsége van, pl. herpesz :D Guztustalan, nem kaja reklám :P

  5. TV-ben nem is tudom hogy láttam-e, inkább csak utcán/újságban képként – így nekem kimaradt a hang/zene/szöveg. :)

  6. Az tuti, hogy ha nem láttad előtte a tv reklámot (ami nekem is bejön), akkor fura gondolatokat ébreszt a kép (lásd pl Harder…).
    Kiküszöbölhető lenne, ha a csoki, vagy a papírja legalább ott lenne a csaj kezében, persze az már visszadobná kommerszebb kategóriába. Sebaj, láttunk már rosszabbat is.
    A zenéjét muszáj volt megszereznem, annyira tetszik Amanda Lear hangja ebben a spotban.

  7. Hmm, én a sz…s variációra szavazok…
    A reklámot én sem láttam/hallottam, de az utcai plakát nagyon gáz. Meg a hapsis változat is…

  8. :DDDD ez hatalmas! nekem is mindig az jutott eszembe. meg az, hogy miert ó miert hagytak egy viszonylag dekorativ no szajan egy ilyen szardarabot. mutathattak volna ahogy ugy zabal, hogy elkeni a szaja szelen a csokit, de nem. vagas, aztan a kulas szaj :) ez tenyleg lol.

  9. Ehh…hát sztem a reklám nagyon jó…mondjuk csak a zene miatt de azt jól eltalálták!Amúgy a szám címe Give a bit of hmm to me, Amanda Lear-től(ha vkinek kell)

  10. nem csak ízléstelen, de nőgyűlölő is. a pasis verzió nincs sehol, de ezen tök kiakadtunk a barátnőimmel

  11. Az ízléstelenséggel egyetértek, de a nőgyűlölőt nem értem.. ezt kifejtenéd, hogy egy nő miért érzi ezt annak?

  12. Mit szívóztok az unokatesómmal?Sztem szép lány és aki máskép látja az ne jöjjön ide többet és akkor nem kell ránézni.Ha meg a reklám megy a TV-be akkor meg kapcsoljátok el.ENNYI.

  13. Szia Szütyü Mütyü,
    ha odafigyelsz a bejegyzésre, nem a lányt húzza le (ő tényleg szép), hanem a reklámot. Nyilván nem ő találta ki ezt a reklámot, úgyhogy ne vedd a szívedre a bejegyzést. ;)

  14. de ha valakiről azt írod hogy szaros a szája azzal már leminősíted őt

  15. Csá!

    Csak annyi lenne, hogy nem tudja valaki ennek a bombázónak a nevét?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here