Folyt.köv ahogy ígértem, további iPhone 4S tokok, melyek tetszenek.

ION 4 iPhone 4 Case

ION 4 iPhone 4 - iPhone 4S telefontok

Egyszerű, szép, strapabíró tok. Szerintem nem sok különleges van benne, de több más ION tokhoz hasonlóan nekem bejövős darab.

A cég több iPhone tokjával együtt ezt is itt lehet részletesebben megnézni: ion-factory.com

Egy review videó róla:

Sena Hampton Flip

A következő tok megint egy bőr/flip jellegű cucc, igényes kidolgozással, több színben. Hasonló mint a korábban már említett Beyza bőrtok, csak itt nem leszedhető a flip.

iPhone 4S-hez való Sena Hampton Fliip telefontok bőrből

Cygnett WorkMate Pro

Cygnett WorkMate Pro iPhone 4S tok

A Cygnett WorkMate Pro a hagyományos gumitokokhoz képest 2x erősebb és egy előlapi védőfóliával együtt adják $24.95-ért.

Griffin Survivor

Griffin Survivor iphone 4s tok

Griffin Survivor tokokat úgy tervezték meg strapabíróság és kinézet alapján is, hogy akár katonai szervezeteknek is megfelelne. A többrétegű tok színben is kapható, igen biztos védelmet ad sérülések ellen, mint ahogy a honlapjukon bemutatott videó is illusztrálja (motor után huzatják egy kötélre kötve a telefont).

Az ára sem vészes, $49.99-ért kapható elvileg, de most leárazva $27.42-ért elhozható az Amazon.com-ról (Griffin Survivor Extreme-Duty Case with Belt Clip for iPhone 4 – Black)

Case-Mate Tank

Case Mate Tank tok iPhone 4s-hez

Case-Mate Tank tokok szerintem iszonyatosan rondán néznek ki, de tartósságukhoz és az általuk biztosított védelemhez kétség sem férhet.

Van egy videó, ahol kocsival mennek át rajta, baseball és golfütővel küldik meg, focista rúgja fel, vasgolyót dobnak rá stb… durva, hogy mit ki nem bír. :)

Extrém igénybevétel esetén szerintem simán megér $60-t (kb 13e ft)

Ezt a 3. listát viszont itt most abbahagyom, mert nekem a többi már nem igazán tetszett. Ha érdekel a forrásoldal, ahol én is találtam ezeket, katt ide: Top 20 tough iPhone 4 and 4S cases (photos)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here