2. körben az iPhone 4 illetve iPhone 4s-ekhez is jó napelemes tokok kapcsán futnék egy kört, mert egyre inkább érdekel ez a fajta töltési mód annak ellenére, hogy nekem szerencsére nincs bajom a telefon merülésével.

Eton Mobius napelemes töltőtok iphone 4S-hez

Eton Mobius napelemes iPhone 4s tok

Egy 1800mAh kapacitású akkumulátor és egy tok egyben. A beszélgetési idő terén plusz 5 órát biztosít, míg a zenelejátszási időt 32 órával növeli meg. Ami számomra kimondottan szimpatikus benne, hogy környezetbarát. A telefon vastagságát viszont sajnos megduplázza, ami elég nagy negatívum szerintem.

Ha valami szerencsétlen véletlen folytán hosszú ideig nem jutnánk napfényes helyre, akkor a töltést USB-n keresztül is meg lehet tenni.

A tok jelenleg az Amazonon kapható $79.73-ért ( kb 18200 Ft). A napelemes tok honlapja és termékoldala pedig ide kattintva érhető el: etoncorp.com

A-Solar PowerPack iPhone 4 napelemes külső akkumulátor

A-Solar PowerPack iPhone 4 napelemes külső akkumulátor

Az “A-Solar PowerPack” tok már itthon is kapható, a For-Max oldalán találtam rá. A leírás alapján iPhone 4S-hez is jó, 1600 mAh -es Li-ion akkumulátorról van szó, melyet tokként is lehet használni. Az ára jelenleg hasonló összeg mint a fent említett Mobius, 17400 Ft-ért lehet megszerezni.

… és most itt jöjjön egy kis off, mert szeretnék 2 másik terméket is megmutatni, melyek bár nem tokok, de ugyanezen a lapon voltak és szintén napelemes töltésre adnak lehetőséget:

Igaz nem tokok, de cserébe jóval alacsonyabb áron szerezhetőek be miközben teljesítményük sokkal magasabb (2600 mAh illetve 2800 mAh)

PhoneSuit Elite Battery Case for iPhone 4 and iPhone 4S

A mai 3. tok amit ajánlanék, az a PhoneSuit Elite Battery Case for iPhone 4 and iPhone 4S féle megoldás, ami igaz nem napelemes,viszont megnövelt kapacitással rendelkezik (2100 mAh) és mindössze 2 órára van szüksége, hogy feltöltődjön.

PhoneSuit Elite Battery Case for iPhone 4S

Ami a leginkább tetszik benne, hogy a telefon méretét gyakorlatilag alig növeli meg, picit persze vaskosabb lesz a telefon, de közel sem annyira mint a 2 fentebbi esetben.

A tokról itt lehet több infót szerezni és megrendelni: phonesuit.com

Maca Power 1200 és Maca Power 2200

Maca Power 1200 és Maca Power 2200 töltők és tokok iPhone 4S-hez

2012. január közepén jelent meg az http://iphonetok.hu oldalán a Maca Power család 2 tagja, melyek között leginkább csak teljesítménybeli eltérés van. Részleteket a Maca Color Power Case for iPhone 4/4s oldalon lehet olvasni.

Perpillanat elégedett vagyok azzal a tokkal amim van, de az teljesen más kategória, mint ezek. A 3 fenti közül elég nehezen tudnék most dönteni ami persze részben annak is köszönhető, hogy egyikkel sincs konkrét tapasztalatom. Másrészt a PhoneSuit vastagsága (vékonysága) igencsak tetszik, a 2 fentebbiben meg a napelemes, környezetbarát töltési mód a szimpatikus.

Kíváncsi vagyok, hogy Te vennél-e ilyet, ha igen melyiket és miért vagy esetleg tudsz olyan egyéb tokról, ami a fenti listába passzolhat?

3 COMMENTS

  1. Bejegyzés frissítve a Maca Power 1200 és Maca Power 2200 részlettel, nagyon tetszetős kis tokok … :)

  2. Szia!

    Nekem egy olyan kérdésem lenne tokok területén, hogy páromnak IPhone 4 telefonja teljesen jól működött akkus tokkal, viszont lecserélte a telefont 4s-re és azzal valahogy nem igazán jó a tok. Töltés szempontjából nincs gond, viszont telefonáláskor visszhangzik miatta minden, és alig lehet érteni, hogy mit mond a telefonba, mert nagyjából csak magamat hallom vissza. (Biztos, hogy a tok miatt van, mert nélküle nincs ilyesmi gond) Ilyen problémával találkoztál már? Vagy van vmi tipped, h mi lehet a gond?

  3. Jók ezek a körben védő tokok csak az a baj, hogy bumszli lesz tőle a teló. Én magam részéről a hátlapokat szeretem. Igaz hogy nem nagyon véd, max annyira, hogy le tudom tenni a telefont az asztalra. Ha leejtem, akkor baj van:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here