Újabb fordulat az életemben: lassan 2 hete már, hogy kiléptem az előző cégtől és munkahelyet váltottam, október 5-e óta az új helyen vagyok. Ez a bejegyzés félig megírva azóta itt pihent az adminban, de most jutottam el odáig hogy be is fejezzem. :)

Az új munkahely az EZO.TV, ahol ismét grafika és sitebuild területen igyekszem erősíteni a csapatot (remélem hogy erősítem, nem pedig gyengítem :D) és így 2 hét elteltével szerencsére azt tudom mondani, hogy nagyon jól érzem ott magam. :)

A meló viszonylag változatos, 1-1 folyamatot végig tudok vinni magam (tehát pl. grafika után buildelhetek is) így felváltva lehet foglalkozni mindkét területtel.

A kollégáimmal nagyon jó együtt dolgozni, legtöbbjüket már régebb óta ismerem így ezen a téren nem ért semmiféle meglepetés (más téren sem). Persze ez is szerepet játszott a döntésben, tudtam hogy hova jövök és nem az ismeretlenbe ugrottam bele.

Szóval most röviden ennyi lenne amit szerettem volna mindenképp megosztani veletek, kellemes reggelt mindenkinek és teljen jól a napotok! :)

ezotv-telemedia

4 COMMENTS

  1. Orommel olvasom e sorokat! Nah sok-sok szerencset! En is a napokban kaptam egy eleg formas kis ajanlatot, szoval ugy tunik, hogy ez egy ilyen idoszak.:)

  2. Sok sikert az új melohelyhez! (Bár érdekes, hogy nem írtad oda, miért lett vége az előzőnek :D najo nem csámcsogni akartam, csak mégis, blogokban szokás teregetni :) )

    Mégegyszer sok sikert az újdonsághoz, érezd jól magad és buildelj csak szorgalmasan :)

  3. Nincs semmi teregetnivaló vagy titok. :) A mostani főnököm, Balázs, felhívott és tett egy ajánlatot amit elfogadtam, az előző helyen felmondtam és átjöttem ide. Ennyi a sztori. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here