Még nem is mondtam, de tegnap este mire hazaértem, egy szép kis csőtörés fogadott a lakásban. Hurrá! Úgysem tudtam jobb elfoglaltságot képzelni magamnak a hétvégére, mint hogy szerelőt próbáljak keríteni aki hajlandó kijönni és persze hogy itthon üljek és asszisztáljak a javításhoz. :/

Egyelőre el kellett zárni a vizet (40 fok van és nuku víz), mert a kicsit lentebbi képen látható folt kb 6 óra nőtt meg ekkorára. Tegnap délután 2-kor még csak kb 5 centi átmérőjű volt, mire hazaértem, már több mint fél méteres lett a “falidísz” (tegnap este 8 körül fényképeztem le).
Azt meg nem mertem megkockáztatni, hogy ilyen ütem mellett vajon mekkora lesz 1 nap múlva, esetleg – ha nem sikerül szerelőt találnom – akkor hétfő reggelre.

A fal rendesen átázott a mosdó és a fürdőszoba között, íme a 2 oldal:

csőtörés a mosdó felől

csőtörés

csőtörés a fürdőszoba felől

csőtörés

Egyébként meg a 4. vízvezetékszerelő vállalta csak el, hogy hétvégén kijön, most kíváncsi leszek mennyit fog kérni a munkáért, ha a múltkori ára fölé megy több mint 20-30000 Ft-tal, akkor azt hiszem inkább kivárom a hétfőt (reggel már tud itt kezdeni egy csapat, akikkel dolgoztattam és szép munkát végeztek) és addig elzárom a vizet a nap legnagyobb részében.

10 COMMENTS

  1. Bcs,
    nem kell mindig javítani plusz hozzászólásban a hibákat, 1-1 elütés belefér, mivel nem lehet javítani. :)

  2. A vízvezetékszerelő vissza is falaz, amikor végzett? Nálunk csak vésett és csövezett, de a falazás “nem az én dolgom, majd a kőműves”.

  3. Nem falazott, majd dobok fel képet róla egy másik bejegyzésbe, mert több meló lesz ezzel mint gondoltam. :(

  4. Nálunk is pont ez a helyzet. Se a vizesek, se a villanyosok nem falazzák vissza a kivésett vakolatot. Soha nem volt dolgom (szerencsére) ilyenhez, de teljesen logikátlannak találom. Egy problémából így lesz kettő.

  5. hello en is szerelö vagyok es non stop vagyok nyugodtan lehet hivni ejjel nappal es meg a kivesett falat is helyre allitjuk!!

  6. jahh elfelejtettem elerhetösegünk!!!!!!!! non stop!06309116404 06707043073

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here