Anima Libera – DJ Raaban jóvoltából. … Hogy miért? Csak mert tetszik. :)

Egy pár videó ugyanarra a zenére, aki bírja ezt a stílust annak biztos tetszeni fog. Dolgozni jól lehet rá. Ja és a videók alatt nem mindig ugyanaz a verzió megy.

Final Fantasy – videóval, ha jól látom ez valamiféle játék (ezekben nem vagyok otthon)

Kiscsaj otthon nyom egy táncot rá – jól rázza a seggét :) Láttam már jobbat is, de azért nézhető kategória (mármint hallgatható ugye, mert a zenén van a lényeg :P) … és erről eszembe is jutott a következő bejegyzés tartalma. :)

Ohne kép, csak zene – a screenshot nem átverés, tényleg nincs video csak a zene.

Valami game video– nem tudom melyik, nem is érdekel.

További Anima Libera videók a youtube.com-on

14 COMMENTS

  1. Szerencsére elég széles skálán mozog a zenei befogadóképességem, nekem ez is tetszik sok más stílus mellett. :D

  2. Első videóban sok minden van együtt. A Final Fantasy-s rész az egy filmből van. (Alapból volt a game és csináltak hozzá egy egészestés filmet)

  3. Ez a videot még anno tavaly ősszel láttam (egy haverom MSN-jében volt kint ez 2 szó, ott kérdeztem rá mi ez… Aztán mutatta a csajt (a fehér ruhásat), meg a zenét. A zenéről ismert lengyen Dj, aki még Thunderdome (kb. 10 évvel ezelőtti zenei stílus) fan, mivel a többi alkotása is efféle Bpm-ű. :)

  4. Szia Harder! Bocsi, hogy ide írok….

    Mikor lesz új bejegyzés? :S
    Már nagyon várom és szerintem a többiek is így vannak vele =) Amúgy a videók nagyon jók ;)

  5. Mostanában nem sok minden történt amit leírtam volna, melózok ezerrel a szabadidőmben meg igyekszek kevesebbet ülni a gép előtt és többet kimozdulni, más dolgokkal foglalkozni. :)

    Azért majd igyekszem többet írni, csak unalmas hülyeségekkel nem akarom tölteni a blogot csak azért, hogy frissüljön. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here