Főleg téli időszakban tud hasznos lenni a linkelt honlapon található információkból jobban is megismerhető propolisz, avagy méhszurok. Tökéletesen természetes cucc, nagyon hatékony, nem lehet hozzászokni úgyhogy bármeddig szedhető és alkalmazható. Sokat javít az immunrendszeresen, propoliszos méz formájában még a gyerekek is szívesen megesik, nagyon jó gyulladáscsökkentő szer. Antibakteriális hatása ugye érhető, hogy miért jön jól a taknyos időszakban …

Na szóval ezt nézd meg, ha szeretnél kicsit többet is tudni a propoliszról: http://www.propolisz.com

1 COMMENT

  1. Több mint 20 évvel ezelőtt -amikor még nem igen volt felkapott – egy idős méhész ismerősömmel beszélgettem a propolisz és a virágpor jótékony hatásairól. Ő már akkoriban gyűjtötte ezeket a termékeket a méhcsaládjaitól, és árusította is azokat. Nagyon sokan megkeresték a problémáikkal, és többek között Ő kezelte ki az akkori komoly problémáiból Vitray Tamást is, aki köszönete jeléül talán riportot is készített Vele, de mindenképpen foglalkozott a témával egy műsorában.
    Én is használtam a készítményeket, és valóban hasznosnak tartom. Az egyik barátom pár éve kezdett el készíteni propoliszos törkölypálinkát, és ha valamilyen ”kórság” üti fel a fejét télvíz idején (mint például a mostani járványok voltak), akkor előkerül egy-egy stampedli belőle itthon.
    Az tény és való, hogy ilyen, és ehhez hasonló készítmények szedése mellett már évek óta nem volt télen semmi bajom. Talán érdemes ezzel másoknak is próbálkozni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here