Időről-időre lesz 1-1 kép a fiamról, Péterről, ezt majd nézzétek el nekem. :) Még év eleje fele volt egy kép róla a blogban, szóval nem túlzom el, de most megint szeretném megmutatni Nektek, hogy azóta mennyit cseperedett.

Nemrég múlt 4 éves és igazi rosszcsont vált belőle (amire igencsak büszke vagyok :D), az anyját szisztematikusan szivatja, próbálgatja a határokat feszegetni de érdekes módon nálam tizedannyit sem próbálkozik be. :)

Az oviban már van szerelme is (azt hiszem Zsófinak hívják a kislányt), ezt múltkor elkotyogta bár utána próbálta letagadni… :) Én azért jó apához méltón egy hétig minden nap este megkérdeztem tőle, hogy “no mizújs a szerelmeddel?”, de 1 alkalom kivételével mindig azt a választ kaptam, hogy “Jaaajjjj apa! Ne kérdezgesd már mindig!”.

Az alábbi képek nemrég készültek.

Péter 4 éves volt - 1

Péter 4 éves volt - 2

Péter 4 éves volt - 3

16 COMMENTS

  1. Nagyon edes! Nezem kire hasonlit de ugy latom leginkabb a tesodra :D A kozepso kepen legalabbis a profiljuk hasonlit.

  2. ha csak feleolyan “g**i” (kis gyerekre nem illik ilyet, tudom.. bocs) lesz, mint az apja, akkor sikeres ember lesz.

    ezt igy a mai nap utan :DDDDD

    viktor, meg mindig itt a pohar :(

  3. Júj nagyon jó arc, kicsit többenk is tűnik mint 4 éves, főleg az utolsó képen, úgy néz mint valami vérbeli sármőr :D

  4. Amúgy le se tagadhatnád, a vonásai, főleg a szája tájékán teljesen Te vagy :) És micsoda öntudat van a szemében! :D

  5. Sok egészséget kívánok, Peti!

    A faterra meg szólj rá, hogy most akkor döntse el, hogy hány éves is vagy, mert a bemutatkozó oldalán 2004 augusztusi születésűnek írt és ezt még egy 4 (3??) éves gyerkőc is tudja, hogy itt valami nem jó!

    :)))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here