Nemrég elhangzott egy beszélgetés a feleségem és köztem, mikor is szóba került – egy félmosoly kíséretében -, hogy mit is szeretne majd kapni a következő születésnapjára. A beszélgetés kb így történt:

Feleségem: … és te már azt is tudod, hogy mit fogsz nekem venni, ugye?

Én: Igazából még fogalmam sincs, de persze hogy fogok venni valamit. ;)

Feleségem: De hát tudod … mondtam már mit szeretnék! Nem emlékszel?

én eközben erősen gondolkozok, egyrészt mi lehetett meg mikor mondhatta, mert nem igazán ugrott be semmi. Pár másodperces töprengés után:

Én: Így hirtelen nem ugrik be pontosan mire gondolsz .. melyik nap mondtad?

Feleségem: Nem emlékszel rá!??? De hisz tudod … mondtam tavaly augusztusban, hogy mit szeretnék!

Na és itt blokkoltam le teljesen. Tavaly augusztusban?? Az már majdnem egy éve volt! Hogy a jó fészkes fenébe emlékeznék már arra ennyi idő után, mit mondott valamelyik délután? :D Persze ötleteim úgy nagy vonalakban voltak, de hogy pontosan mit mondott akkor, azt már nem tudtam. Szóval…

Kedves lányok, nők, asszonyok, hölgyek, nénik!

Tessék már megtanulni, hogy a férfiak java (köztük én is) arra is nehezen emlékeznek, mit mondtak múlt héten, nemhogy a múlt évben! Továbbá ajánlom figyelmükbe Sanyó blogjában olvasható (ezt olvasva jutott eszembe a fenti sztori) “Férfiak szabályai” című írást. :)

10 COMMENTS

  1. jókis sztori… ismerős… én se nagyon vágom, mit mondtam és mondtak nekem 2-3 hete, nemhogy 2-3 hónapja meg egy éve :D

  2. Tanuló vagyok, hulla fáradt. Az agyam ráállt arra, hogy a tananyag megmarad, de az, hogy ki-mit mondott, az egy tömörítési folyamaton esik át :)
    .Mostanában szoktam rá arra, hogy leírok mindent, nehogy elfelejtsem. Bezzeg, ha már egyszer leírom, másnap reggel is emlékszem rá! :D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here