Ígértem a minap képeket és nem felejtettem el, csak meg kellett kaparintanom a feleségemtől a fényképezőgépét..

Na szóval így mutatott az előszoba a hétvége elején, most már sokkal rosszabbul fest. Valami csoda volt ahogy előzőleg kinézett, mert a fáradt linóleum zöld, kék és piros színkavalkádja érdekes összeállítást eredményezett amin a padlószőnyeg sem igazán segített (sőt ….)

A földön az előzőleg leszedett tapéta maradványai fetrengenek, a falak már csupaszak. Egyébként ez a legrosszabb része a felújításnak szerintem.

Lakásfelújítás októberben - 1
Lakásfelújítás – előszoba 1.

Ugyanaz az előszoba csak a felső rész. Mint látható (nagy X a plafonon), anno a felettünk lakó szomszéd beáztatta a lakást kétszer is (mint az megtudtuk az előző tulajtól), szerencsére azóta mások költöztek a helyükre és azóta ilyen gond nem volt.

Lakásfelújítás októberben - 2
Lakásfelújítás előszoba 2.

Ez volt a fürdőszoba, mostmár a kád sincs benne. A csempeleverés a másik a tapétázás mellett, amit igazi mazohistáknak ajánlok csak. :) Hangos, poros, fárasztó.

Lakásfelújítás októberben - 3
Lakásfelújítás – fürdőszoba még káddal

Hétvégén csinálok majd még képeket de már a saját fényképezőgépemmel, azok inkább használhatóak lesznek. Most ezt a hármat találtam csak publikálásra “érdemesnek” a kb 50 közül.

10 COMMENTS

  1. WOW, nem fogsz unatkozni a következő pár hónapban. A tapétaeltávolítás poklát én is megjártam már, az életben max 1x érdemes átesni rajta.

  2. Hehe, az érdekes lenne .. :) szerintem hamar átmenne humorblogba :D
    Viszont ha van rá igény, szívesen irogatok le tapasztalatokat hogy pl. melyik bolt volt jó amikor venni kellett valami, vagy mi az ami neten keresztül jobbnak nézett ki mint amilyennek a valóságban bizonyult.
    Nekem eddig ez vette el a legtöbb időmet.

  3. Huh, nekem még pár évre van a hasonló “lakásosdi”, szerencsére is meg nem is :P
    Nektek sok-sok kitartást és minőségi eredményt :)

  4. Azért azt a csempét szebben is leverhetted volna :)
    Nem fogtok unatkozni egy ideig, az biztos.

  5. Szebben akartuk de olyan erős godzillakrémmel kenték fel, hogy nem lehetett másképp … így is gyakorlatilag kiirtottuk a véső élét. :D

  6. A tapétaleszedés tényleg szívás. De szerintem a csempeleszedés még érdekes is lehet(tudom destruktív hajlamaim vannakXD)
    Bár ütvefúróval és a belevaló vésővel szoktam csinálni 1csempe/1mp -es tempóval:D

    Amúgy ha majd a bebútorozás következik ajánlom figyelmedbe:
    http://www.tolgyfabutor.hu/
    Bocs a reklámért, de cserébe tudnék intézni neked egy kis kedvezményt:)

  7. A csempeleszedés tényleg szívás volt, pedig az említett ütvefúrós megoldással csináltuk, csak annyira erős volt a ragasztó illetve olyan nagy felületen kenték fel, hogy a csempe nagy része csak apránként jött le.
    A bútorozáskor ha úgy alakul, jelentkezni fogok thx :P

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here