Vaterával kapcsolatban kérnék egy kis segítséget, mert eddig nem használtam, bár regisztrált tag vagyok. Most csak én futok bele minden bug-ba vagy tényleg ennyire gáz a használata?

1.) Licitáláskor a licit mezőbe OS X alól nem lehet 0-t írni. Telefonról (ios) és win alól működik.

Licitmező a Vaterán

Egyébként bug-ra gyanakszom, mert a képen is látható módon pl. a 9-es után következő “ö” betűt be lehet írni illetve a “v”-t még elfogadja. Más betűt nem.

2.) A telefonos app miért nem enged “eladni” – azt mondván az “Eladás” gombra kattintás után, hogy “Ahhoz, hogy Ön el tudjon adni a Vaterán, regisztrált, teljes jogú felhasználónak kell lennie”.

Megjegyzem az vagyok, hisz webes felületen tudnék hirdetést feladni, végigcsináltam amit kértek és mindenhol zöld pipa van. A telefonos app esetében gondoltam arra is, hogy talán újra be kellene lépnem, de nem találok egy rohadt logout gombot sem rajta, hogy ezt megtegyem.

3.) Beállítottam minden létező értesítést arról, hogy ha történik vmi, kapjak egy levelet és ne kelljen a lapra felmennem. Ez a webes felületen a “Vevőként kapott értesítők beállítása”, “Eladóként kapott értesítők beállítása” és a “Értékelési értesítők beállítása” részeket jelenti. Mindent bepipáltam.

Mindezek mellett azt vártam, hogy az általam licitált termékre más is licitál, akkor kapjak vmi értesítést? Kaptam? Persze hogy nem.

Vatera értesítések

Ja és persze a mailcímem jó amit megadtam, most ellenőriztem megint és a spamfilteren sem akadt fel levél. Pedig túllicitáltak.

Ez így szar, többet vártam ettől a rendszertől. Nem sokat, csak hogy működik ahogy az elvárható lenne, hiszen nem v0.1 beta állapotban leledzik, nem? Egyelőre egy óriási csalódás az egész.

Ja és az account ami túllicitált, az egy 2004/06/03 óta létező regisztráció de még soha egyetlen eladása, vásárlása sem volt. Ez lenne az első licitje? Miért van az az érzésem, hogy egy kamu account amit csak arra használnak, hogy feljebb tornázzák a licitet?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here