Cikk címe: »  

Szexi videó klippek

 

Szexi videó klippek

Hosszú hallgatás után mivel is térhetnék vissza méltóbb módon, minthogy megkérlek – sőt mit több, felszólítalak! :D – ossz meg velem és a többi olvasóval egy olyan videóklippet, ami szerinted elég erotikus… :D

Hogy mire is gondolok itt pontosan, jöjjön egy mostanában felfedezett (számomra) friss klipp, ami méltóképp prezentálja az “szexi videó klipp” fogalmát. :)

(tovább…)

01
dec 2009
ÍRTA Harder
HOZZÁSZÓLÁS 27 hozzászólás
Cikk címe: »  

Ingyen pornó videók

 

Ingyen pornó videók

Jó laptulajdonos módjára rendszeren felülvizsgálom, hogy a látogatók mely szavakra és kifejezésekre keresve találták meg a lapomat. Néha akadnak a keresett kifejezések között viccesek, meghökkentőek is, erről anno már írtam egy bejegyzést a tutorial.hu-n “Érdekes keresett kifejezések” címmel.

Abban a listában is feltűnt már a “kemény pórnó” (igen, így hosszú ó-val) és a keresettség azóta sem csökkent, sőt kiegészült jópár kifejezéssel még.

A toplistát ilyen téren persze a “pornó videó” viszi, de megjelentek egyéb összetételek is, mint például a “szex keményen“, “szex videó letöltése“, “kemény szex“, “pornó fórum“, “sokkoló sex videó“, “paris hilton pornó film ingyenes“, “sztár pornó kép” (na jó, ez valójában nem videó, de talán elfogadjátok mint kapcsolódó anyagot :) ) és ezekhez hasonló összetételű, szavaikban közel megegyező variánsok.

Mivel ezekre a szavakra bármely lapom csak igen-igen hátul, valahol a lista vége felé kulloghat, be kell látnom, hogy bizony a kedves látogatók közül néhányan igen kétségbeesetten kereshetik az ingyenes letöltési lehetőséget, hisz még hozzám is eljutottak.

Mivel nem venném magamra, ha ínhüvelygyulladást vagy egyéb maradandó lelki károsodást szenvednének a sok-sok kattingatás miatt, így álljon itt pár ötlet és tipp, hogy honnan szerezhetik be a napi csemegét.

Innentől kezdve csak akkor olvasd tovább, ha tudod mi az a G-pont, voltál már nővel (és nem, a markodra tetovált “NŐ” nem ér!), nem ilyedsz meg az erotikus tartalmú képektől és videóktól és ami a legfontosabb, elmúltál 18 éves!

Megjegyzés: Az elején gondolkoztam, hogy ezt a bejegyzést meg kell-e írnom vagy sem, de aztán meggyőztem magam, hogy a szex olyan mint a kajálás. Egyrészt a szex is mindennapi életünk része, másrészt meg mint a evésnél, itt sem történik más: dolgok mennek be … ki … be … ki és legtöbbször még élvezzük is. :)

(tovább…)

08
júl 2007
ÍRTA Harder
HOZZÁSZÓLÁS 29 hozzászólás