Kipróbáltam egy magyar blog ajánlása kapcsán az “Auto Wifi Enabler” programot, de nem tetszett, mert telepítés után hibával elszállt. Nagyjából 2 percen belül uninstall is lett a vége.

Ami viszont ígéretes helyette, az az “Auto Wifi Toggle“. Ugyanazt kínálja szolgáltatás terén (automatikusan lép fel a wifi-re ha azt érzékeli).

auto-wifi-toggle-1.jpgauto-wifi-toggle-2.jpg

Ezt már végül nem próbáltam ki, mert elég pontosan megvan, hogy általában a napjaimon hol és milyen wifi-hez férek hozzá, de ha pl. idegen helyen járok majd (nyaralás stb.), fel fogom tenni.

Wifi terén viszont találtam egy nagyon szimpatikus kis programot, a “Wifi Manager“-t. Nagyon szépen jelzi, hogy milyen routerek szórják a környéken a jelet, mi szabad ezek közül, melyik milyen erős stb… szóval sokkal kényelmesebb ezzel wifi-t keresni, mint a default android-s sokmenübenelrejtett mókával.

wifi-manager-android-1.jpgwifi-manager-android-2.jpg

Kamera terén megnéztem 2 programot, de igazán csak az egyik nyerte el a tetszésemet. Az első a “Camera 360” volt, de ez egy idő után elkezdett szórakozni (nem találja a kamerát, rebootoljam a telefont … hát még mit nem).

camera-360-2.jpgcamera-360-1.jpg

A másik kamerás program az FxCamera volt, ez szuperül működik.

fx-camera-1.jpgfx-camera-2.jpg

Most ennyi, majd a következő bejegyzésben jön a többi program… :)

6 COMMENTS

  1. Szia!

    Már egy pár napja nyomkodod a készüléket. Írd le egy mondatban a véleményed róla. Légyszi! ;-)

  2. Nagyon tetszik a készülék és maga az android is, csak megerősödött bennem hogy jól döntöttem múlt héten és sokkal jobban élvezem a telefon adta lehetőségeket, mint azt remélni mertem. :)

  3. Köszi a választ. Nagyjából sejtettem, hogy nem utálhatod, hiszen a posztok már semmi másról nem szólnak, mint az Androidról. :-)
    Remélem azért a Mac OSX tippek-trükkök sem kerül háttérbe ;-)

  4. Hétvégén elég sokat nyomogattam és közben szedtem össze az infókat, azért volt ilyen sok bejegyzés. :) Azért ezek száma idővel csökkenni fog. :)
    A mactippek.com sincs felejtve!

  5. Most vettem egy sonyericsson x8-ast de nem tudok a saját ill a munkahelyi wlanra wifire csatlakozni mivel nem kér felhaszn. ill jelszót igy igaz hogy jelzi a készülék hogy csatlakoztatva de nem lép fel a netre van erre valamilyen progi amit javasolnál?
    köszi előre is a választ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here