Egy új torrentkeresőt fedeztem fel pár napja, ami megingatni látszik az eddig sokak által kedvelt torrentz.com trónját is.

Mind grafikailag, mind pedig funkcionálisan nagyon bejövős. Sebessége szintén jó, egyszerre 12 nagyobb torrent portálon tud keresni. Oldalt megtalálhatóak a hasonló keresések, ezek jó ötletekkel szolgálhatnak. Alatta a legkeresettebb kifejezések kaptak helyet.

update:

Most 2016 van és szedem ki épp a halott linkeket a blogból, az itteni hivatkozás is értelmét vesztette. A lap azóta megszűnt, persze a torrent továbbra is él és aki akar, bizonyára talál megfelelő helyettesítő oldalt a neten.

De amondó vagyok, hogy inkább vegyétek meg amit lehet, a többire keressetek ingyenes megoldásokat. Zenére spotify rulez, videóra meg ott van most már a netflix :P

18 COMMENTS

  1. Ehhez már csak az a rossz hír, hogy az UPC állítólag korlátozza a torrent-letöltéseket… :(
    Az, hogy legális a letöltés, a legkevésbbé sem érdekli őket…

  2. Ha már szómenés, legyen kövér, öhm:) 1. A seo.tutorial-t nem olvasztották vissza az anyaoldalba? Mintha.. 2. Végső kétségbeesés egy egyszerű kérdésben: Harder, nem tudod reflexből, hogy ul, li, etc. tagoknak saját karaktert megadni lehet-e? Validan.. Már hetek óta vissza-vissza járok a problémához, de semmi, képpel meg nem akarom, mert az olyan.. Csalás.

  3. 1.) de, hír is volt a lapon róla: megszűnt a seo.tutorial.hu
    2.) nem értem a kérdést, de ezt ne itt részletezd mert offtopic. :) vagy dobj egy mailt a harder kukac tutotial pont hu címre, vagy a fórumba regisztrálj és ott találni neki topicot.

  4. Üdv,

    én a BitChe nevű keresőt használom, melyet lokálban kell feltelepíteni, és on-line keres. Sokkal jobban meg vagyok elégedve vele, mint a webes torrent-keresőkkel.

  5. Sajnos, én még annyira maradi vagyok, hogy fogalmam sincs róla, hogy mi lehet egyáltalán ez a torrent-dolog. Amit eddig olvastam róla, csak még homályosabbá teszi a képet. De biztos népszerű lehet, ha ennyien szeretik. Jó példa az aktualitásomra, hogy már legalább 10 éve rajongott mindenki az mp3-ért, amikor nekem még lövésem se volt, hogy mit is jelent ez tulajdonképpen. Aztán rájöttem, hogy ez is rengeteg mindenre jó, csak minőségi munkára nem.

  6. Akkor épp ideje, hogy kicsit utánaolvass, nem olyan rossz dolog a torrent. :) Rengeteg leírás van róla magyar nyelven is a neten.

  7. Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a torrentekkel kapcsolatban. Telepítettem egy BitLord nevű programot, és letöltöttem a torrent kiterjesztésű fájlt, amire szükségem van. Meg is nyitottam a programban, kiírt egy csomó tulajdonságot, többek között a méretet is, ami 0 kbyte. Valamilyen magyar nyelvű leírásra lenne szükségem a használattal kapcsolatosan, mert egyáltalán nem értem a koncepció alapelveit sem. Olyan infóra lenne szükségem, ami szájbarágósan elmagyarázná, hogy tulajdonképpen mi is ez a dolog, mik az alapelvek, és hogyan kell elképzelni. A program beállításai meg egyszerűen dermesztőek. Kapcsolat, portok, proxy szerver, stb.

    Sajnos, teljesen a kályhától kellene elindulnom, az angollal eléggé hadilábon állok. Valami magyar nyelvű ismertető link kellene, valami olyan típúsú, hogy “kapcsoljuk be a számítógépet”. Nagyon röstellem, de nem bírom felfogni. Milliószámra találok fórumokat, többnyire külföldieket, amelyek ezzel foglalkoznak, de ahhoz szükséges lenne értenem, hogy mirő is van szó. Kicsit olyan nekem, mint akinek az algebrát magyarázzák, holott még az ujjait sem tudja megszámolni. Kezdek egy kicsit elszontyolodni, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire láma vagyok.

  8. Magát a .torrent kiterjesztésű fájlt csak simán ráklikkelve letöltöd. Utána a kliens programban megnyitod (ami kezeli uTorrent, Azueus stb). De ha már van kliens a gépen a torrent fájlokat automatikusan hozzárendeli, tehát csak duplaklikk, és már benne is van a feladatlistában. Utána pedig szépen várunk, míg a hőn áhított fájl le nem jön. Kábé ennyi. Egy fél éve még én sem tudtam semmit erről, egy kis utánaolvasással hamar rá lehet kapni. Jó bütykölést hozzá.

  9. Kár hogy nem vettem észre hamarabb a kérdést, mert ment volna a kukába. Tudom én vagyok a geci, de aki képes ezt megkérdezni azután, hogy fentebbi hozzászólásban 2 olyan linket is látott amire kattintva csak el kellett volna olvasni ami oda van írva, azt simán tiltanám ki a blogról.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here