Tavaly fényképeztem a Budapesti Állatkertben és talán megmagyarázza, miért nem szeretek odajárni.

Szomorúság
Szomorúság

6 COMMENTS

  1. Lehet hogy a képen annyira nem jön át, de ez a majmocska egyedül üldögélt az ágon miközben a többiek körülötte jöttek-mentek és nem aludt, nemsokkal a kép előtt még mozgott. Igazából pont azért figyeltem fel rá, mert annyira “letört” volt a többihez képest.

    Aztán persze lehet hogy nem is volt szomorú, csak belassult mert jólakott vagy épp leszokóban van a speed-ről vagy csak szimplán ilyen lassú-bamba stílusa volt alapértelmezetten is, fene tudja.. nekem szomorúnak tűnt. :)

  2. jaértem. :)
    Egyébként azt nagyon valószínűnek gondolom, hoyg ha életében volt már szabad, tehát nem az állatkertben született, akkor egész biztosan megviseli a dolog legyen az majom, vagy bármi féle állat.

  3. kicsit off, de valami vagy a Te RSS – eddel, vagy az én readeremmel van gond, merthogy 2007-es bejegyzéseid jöttek ma le friss írásként :)

  4. Köszi hogy szóltál, úgy látom vmi gubanc nálam van, mert adminon is látom, hogy jópár bejegyzést (2007 környékéről) átdátumozott a rendszer és a megjelenésnek 2012-es dátumok kerültek be.
    Otthon megnézem majd, hogy mi lehet a gond, hátha rájövök.

  5. Megvan a hiba oka, egy plugin csinálta amit most próbáltam ki: SEO SearchTerms Tagging 2
    Volt benne egy olyan opció, hogy a látogatót rég nem kapott cikkeket reklámozza és én ezt nemrég bepipáltam. Most kezdett el a begyűjtött adatok alapján dolgozni a plugin és legrégebbi, még 2007-es bejegyzéseimet átdátumozta, hogy előre kerüljenek.
    Gyorsan kikapcsoltam ezt az opciót :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here