Ezt a képet nemrég lőttem és jót mulattam a szituáción, mert bár a képen (direkt) nincs rajta az illető, a helyzet a következő volt:

Áll az autó mellett egy ember, kezében telefon és fennhangon azt tárgyalja egy fuvarozóval, hogy sürgősen el kellene jönni egy kanapé szállítás miatt. :)

Elképzeltem a szitut, ahogy leküszködik a mittoménhanyadik emeletről a bútort, kinyitják a kis suzuki hátsó ajtaját és rájönnek, hogy biza ez a bútor nem valószínű, hogy oda be fog férni. Ekkor nyúlt a telefonért. :)

Suzukiba kicsit nagy lesz

8 COMMENTS

  1. LOL. :D
    Miért nem hajtották le a hátsó üléseket, úgy még talán befért volna?!

    (a barátoknál jax linkje az RSS-re mutat, gondoltam szólok)

  2. Sokminden belefér egy kis Suzukiba (tapasztalat), de egy böhöm nagy kanapéval nem is próbálkoznék :D Gondolom egy kopasz kigyúrt állat volt, esetleg egy szőke plázacica, de az előbbit tartom valószinűnek

  3. Mi akkor jártunk hasonló képen amikor a ping-pong asztalt megvettük. Vagy 10 centivel szélesebb volt mint a vw passat hátulja.
    De szerencsénk volt. Az áruház parkolójában ép kifordult egy kis teherautós házaspár, a sofőrt megértük vigye el hozzánk . Szívélyesen segített. ^_^

  4. ProZsolt,

    nem, pedig az tipikus lett volna. :) Teljesen normális úriember volt, már amennyire láttam.

    BCs,

    Akkor nagy mázlitok volt, vagy kért érte pénzt? (legalább a benzinköltséget)

  5. Amikor hazaértünk vel,e apán mondta , hogy fizet valamennyit, ők meg mondták, hogy nem muszáj nem kell.

  6. Én amikor az új lakásba költöztem egy Ignissel vittünk át mindent, (mert a barátomék 7 személyes nagycsaládi mazdája éppen foglalt státuszban volt).
    Igy fordultunk is vele vagy 3 kört, ami a másikkal 1 ben lement volna :|

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here