Azon gondolkoztam, hogy elmegyek vízvezetékszerelőnek egy rövid időre, hülyére keresem magam aztán felveszem a Dj Serbinszky nevet és nyitok egy klubbot a fantáziadús Serbinszky Klub néven. :)

A bejáratnál pincérnők serege osztogatná a kint hosszú sorokban kígyózó tömegeknek a opensourse seres korsókat, és abban mintaként 3 deciliternyi, amolyan demo jellegű ser lenne. A klubba lépés után mindenki kapna a kacsójára egy szép, színes Seres korsó pecsétet, amit másnak büszkén mutogathatna az ismerőseinek.

A klubban nem lehetne mást kapni csak sert, de abból jó sokat és mindenkinek kötelező lenne inni 1 korsót (az ajándék korsó után) hogy a jókedv meglegyen. A falakon híres versekből, idézetekből mintázatot csinálnék, illetve a bárpultnál csak úgy lehetne sert kérni, hogy azt mondod a csaposnak: “Sert ide ser ha mondom, Rontom-Bontom!

Kitalálnék egy új táncot, amolyan lazán kóválygósat, amit úgy hívnánk hogy “sertepertélés a parketten“, hogy az ittas vendégek se érezzék magukat kellemetlenül ha betévednek a tánctérre, olvadjanak bele a tömegbe és nyűgözzék le a körülöttük állókat haladó “sertepertélési technikájukkal”.

A pultnál 2 kedves és csinos leányzó lenne, akik a Stella és Steffi névre hallgatnának, mellettük a tagbaszakadt pultos a Béla állna, akik művésznevén csak Borsodi Bivalynak becéznénk.

Serklub for Dummies
Lennének jó sötét sarkok is a klubban, ahol egyetlen dolgot lehet művelni (ennek betartását infrakamerával ellenőriznénk), méghozzá “sertepitapizni“. Aki nem ismeri ezt a műveletet: kellő mennyiségű ser fogyasztása utáni bátor tapizása a párodnak.

Rendeznénk játékokat, vagy másnéven “SerVetélkedőket” az est előrehaladtával, ahol több versenyszámban is lehet indulni. Például lenne “Serteperte Sereskorsóval”, amikor is a korsóval úgy kell minnél minnél rövidebb idő alatt minnél több figurát bemutatni, hogy közben egyetlen csepp drága nedü sem kerül a földre.

Akció gyanánt mondjuk aki megivott már 10 seres korsónyi nedűt és még képes egymás után 3x érthetően kimondani azt, hogy “Ser és sertepitapizás”, az kap egy ingyenes 11 korsót a cég számlájára.

A jókedvhez persze én szolgáltatnám a zenét mint Dj Serbinszky, bár ez az elején kicsit furcsa lesz, mivel közöm nincs a témához.

Fél év után kiadnám a tuttibiztos receptet tartalmazó könyvet erről az egész klubalapításról, már a borítót is megterveztem (klikk a képre) A tartalmi részek megírásával azért még várok, mert nem szeretném ha bármi butaság kerülne a könyvbe, előbb minden ismertetett technikát én magam fogok kipróbálni (persze rajtatok).

Ötletek garmada áll agyam egyik hátsó és titkos rekeszében, de nem merem elmondani mert érzem, hogy erre az ötletre sokan rávetnék magukat és nem örülnék, ha a ser habját más fölözné le helyettem csak mert nem tudtam tartani a számat. :)

18 COMMENTS

  1. Megvan az első törzsvendéged!! :]
    Egész Magyarországra, majd később Európára kiterjedő üzlethálózatot nem akarsz nyitni? :] Szponzorok tuti akadnának :]

  2. Én is csatlakozok!
    Ha két ser az alap fogyasztás, akkor biztos jó lenne a hangulat :D
    Sertepertélésben mindenkit lealáznák, senki nem tud úgy sertepertélni, mint én.
    “Ser és sertepitapizás”-t meg józanon sem tudom rendesen kimondani, de lehet, hogy 10 ser után kibirom.

  3. Hurrá, ezek szerint nem csak én látok fantáziát a klubban! :D Mindketten vendégeim lesztek a megnyitón! :D

  4. hát ez nagyon beteg :) nade! én is seretnék olyan serencsés lenni, aki egyser eljut ebbe a serdiszkóba. se seri se serszáma a nyomott hangulatú kluboknak, itt végre azt kapjuk, amire vágyunk! ser 4 all, plusz a hangfalakból dübörög a ‘seri-seri léjdi…’! a serködben sergő tömeg pedig egy emberként skandálná a mi dj-nknek: ‘nyomjad fassseeer!’ már serelmes is lettem a helybe… na már nekem is sok :) servusztok!

  5. Force: Te kész vagy, esküszöm! Szabályosan folytak a könnyeim a “ser-seri léjdi” résznél! És a “servusztok” is rátett egy lapáttal :D

  6. Egy sör nem sör, 2 sör fél sör, 4 sör 1 sör, de 1sör nem sör.
    Lehetne ez a szlogenje a klubnak:D

  7. Hmmhmm, aki tudja csinalja, aki nem tudja tanitja. Ez orokervenyu. Elobb ird meg a konyvet oszt szard le milyen baromsagokat vestel bele szimplan csinald meg jol az ivocsarnokot :)

  8. Na ez kész! Én is megyek! Azért ez az opensource korsó, meg demo sör kicsit kocka, na de sebaj. Sert ide, sert oda te szép barna lány…. :)

  9. Ez az! Okoztál pár kellemes percet. Ha jó serről van szó, arra mindig vevő vagyok! Ser Józsa sem ivott annyi sert, mint amennyit kellett volna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here