Szeptember 4-én lenne 3 hónapos a blog és talán ezt a bejegyzést akkor kellene megjelentetnem, de nincs kedvem várni vele ha már összeszedtem az adatokat és nem is vagyok az a “tartogassuk mert az jó lesz későbbre is” fajta. :)
Szóval LeGaS Apple blogján olvastam egy 1 hónapos visszatekintést/összefoglalót, hogy amióta elindult a blog, mennyi bejegyzés stb. született és azt mondtam magamban: “Te Harder! Nézd már meg a sajátodat is aztán írj egy bejegyzést róla, mert az olvasóid élnek-halnak a vágytól, hogy megtudják!” :D

Szóval felcsaptam a Google Analytics-t éS a blog admin felületét, majd elkezdtem böngészni az adatokat:

Az első bejegyzés 2007. június 04-én született meg, hajnali 0 óra 52 perckor. A statisztikai adatok mérése június 8-án kezdődött, de az első pár nap eredményei nem befolyásolnák jelentősen a mostani eredményeket. A bejegyzések számát tekintve nem vagyok túl produktív, mindössze 67 bejegyzést írtam, viszont a hozzászólások száma Titeket dícsér, hisz 835 hozzászólás született. Ezt az aktivitást köszönöm mindenkinek, remélem a későbbiekben sem szoktok le róla. :)

Az Akismet és a “Milyen nap van most?” spam ellenes plugineknek köszönhetően összesen 20 spam-t kellett törölnöm, de ezeket is az admin felületen, ide nem kerültek. Azt hiszem ez a páros más bloggereknek is hasznos lehet, akik a sok szeméttel küzdenek nap mint nap.

A statisztikai adatokat a Google Analytics segítségével mérem. A blogot eddig 35.969 (visits) alkalommal látogattátok meg és 62.732 (pageviews)-szer olvastátok a cikkeket. Átlagosan 5 perc 08 másodpercet töltötök a blogon (Avg. Time on Site).

Röviden ennyi lenne. Mindenkinek köszönöm az aktív részvételt és ha van blogja vagy honlapja, sok sikert és sok-sok látogatót kívánok hozzá! :)

10 COMMENTS

  1. Jó a blogod, sok sikert a továbbiakban is. Mindenképpen fontos – hamarosan indul a sajátom, és ott is figyelek majd erre – a rendszeres frissítés. Nem könnyű, de az olvasónak kell az újdonság.
    Üzemeltetek néhány blogot, de szerencsére ritka a spam, én a spamkarma-t használom, meg vagyok vele elégedve.

  2. Kedves Harder!

    Látom, sok látogatód van. nekem nem a legtöbb, mondhatni senki. Tudsz tanácsokat adni, Hogyan szerezhetnék több olvasót?
    Miután nincs olvasó, egyre kevesebb kedvem van az írogatáshoz, pedig lenne mit mondanom!

    Dani

  3. Bar nem Harder vagyok, gondolom elmondhatom velemenyem:

    1. irjal minden nap, vagy ket nap
    2. ne a latogatokert ird a blogod, az egy online naplo vegulis
    3. optimizald, hogy jojjenek a keresokbol is pl. http://seo.tutorial.hu

    Viszont, ha nincs egy jo temaja az oldalnak, soha nem lesz latogato :(

  4. nem tudtam kivel megosztani, így ha nem bánod Harder, itt szeretném elújságolni.
    a hitetlen.hu fóruma Szept. 4.-én elérte a 100. 000. hozzászólást
    (de pl. a gumiszoba hozzászólásai ebben a számban nincs benne, annak “számlálója” ki van kapcsolva)

    100ezer hozzászólás – egészen hihetetlen szám.

    :D

  5. ahm, köszi. :)

    De most látom, a tutorial.hu fóruma is már lassan eléri: 95486 post.

    Persze-persze, itt sem a mennyiség számít, hanem a minőség.

  6. Mindket forumnak gratulalnek! Bar a hitetlen.hu-t eleg ritkan latogatom, nem vagyok regisztralva sem, de 100.000 az nagy szam ;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here