Sikeresen kivégeztem a legutolsó könyvet is amit a szabira magammal hoztam, nevezetesen a Dan Brown által írt “Digitális erőd” című művet. A könyv egyébként nagyon tetszett, olvasmányos és izgalmas így csak ajánlani tudom. Az biztos, hogy ezután kicsit jobban is utána fogok nézni, hogy lehet a mail-eket titkosítani. ;)

Szóval délután felkerekedtünk és elmentünk egy könyvesboltba, ahol sikerült újabb 11 könyvet beszerezni, még ha ezek közül 2 két kötetes is. Ezek Leslie L. Lawrence tollából a “A vízidisznók gyöngyökről álmodnak I-II.” illetve a “Portugál április I-II.”. A kosárban volt még Dale Brown “Páncél” című könyve (remélem hogy legalább egyszer elolvasható lesz, mert csak 999 Ft volt leárazva :D), illetve Cristopher Paolini “Elsőszülött” című könyve (fantasy), ja meg majdnem elfelejtettem, hogy Yvonne Navarro “Rekviem” című könyve is meglett (Aliens sorozat), de gyanítom ez is 1x olvasható cucc lesz. Mindegy, az Aliens könyveket általában szeretem.

A többi könyvet már asszony eltette valahova, azoknak most nem tudom a címét leírni, de ahogy emlékszem többnyire ilyen nyálas típusú könyvek, amitől jóérzésű férfiember csak annyit suttog a sarokba: vukk.

Végre megint van mit olvasni napozás közben, a keresztrejtvények nem az én világom (unalmasak).

Te mennyit olvasol, illetve mit olvastál utoljára?

7 COMMENTS

  1. 1984

    A háború: béke
    A szabadság: szolgaság
    A tudatlanság: erő

    Éljen a Nagy Testvér, Éljen az Angszoc, Éljen Óceánia, pusztuljon Eurázsia és Kelet-Ázsia!

  2. Számviteli esettanulmányok 2006
    Mobile Web Developer’s Guide
    Paul Coelho: Az ördög és Prym kisasszony
    Sose szerettem egyszerre egy könyvet olvasni, általában párhuzamosan 2-3, mindig más téma és műfaj. Na azért volt olyan is, amit nem tudtam letenni, pl. Nikos Kazantzakis egy-két könyve.

  3. Harry Potter and the Deathly Hallows, azt tervezem, hogy ma befejezem. Aztán majd egy fél év múlva magyarul is el akarom olvasni.

  4. Nagyon ritkán olvasok több könyvet párhuzamosan, csak ha nem tud lekötni teljesen az egyik. Bár legtöbbször ilyenkor abbahagyom az unalmasat. :)

  5. Willi Heinrich : Vaskereszt(alapmű)
    Rejtő Jenő : A Halál fia( hangoskönyv formájában :) )
    Rejtő Jenő : Piszkos Fred a kapitány (ugyszintén)
    stb…

    A többinek most nem jut eszembe a címe…

  6. Bár nem írtam, a héten TLoF ajánlásásra megvettem az “Elsőszülött” (Cristopher Paolini) első részét, az “Eragon“-t is, mivel teljesen más mint a belőle készült film. Most fejeztem be 5 perce és tényleg szuper volt, élveztem minden egyes sorát. :)
    Már alig várom, hogy nekikezdjek az “Elsőszülött”-nek is.

  7. Én sokat szoktam olvasni, legalábbis ha lenne mit akkor sokat olvasnék de most nincs olyan könyvem új amit elolvasnék.

    Legutóbb olvastam:

    Emily Rodda: Deltora : A Hallgatás Erdelye
    J.K. Rowling: Harry Potter és a Halál Ereklyéi

    A közeljövöben az Eragont szeretném elolvasni majd az Esöszülöttet, és ha megjelenik magyarul akkor a harmadik könyvet is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here