Kis tanácsot kérnék a fotózás terén nálam tapasztaltabb olvasóimtól. Kezdőként hova tegyem fel a jobbnak ítélt képeimet, ha szeretnék rájuk kritikát kapni, amiből tanulhatok is?

Elkezdtem keresgélni a témában de viszonylag sok ilyen oldalt, fotós közösséget találtam. Szívesen vennék tanácsot, hol nem fognak szétszedni csak azért, mert új vagyok vagy mert nem elég menő a felszerelésem. Építő jellegű kritikákra vágyom, tanulni szeretnék. :)

Fotós közösség

Thx, ha szánsz egy kis időt az ajánlásra. :)

12 COMMENTS

  1. Ha találsz ilyet, akkor szólj nekem is, pár helyen próbálkoztam én is anno, és mindenhonnan csak a fika a fika, a töménytelen fika, de nem vettem magamra, mert végigolvasva a fórumokat, senkit sem dícsértek :D

  2. Mindenképp szólok, ha lesz valami pozitív fejlemény. :) Egyelőre nem nagyon tolonganak az ismerősök sem, hogy ajánljanak valamit, lehet ennyire nincs egy igazán jó fotós közösség itthon? :S

  3. Sziasztok,
    saját tapasztalat alapján tudom a következőt ajánlani. Első körben készíts egy oldalt (fotósblog) ahová feltudod tölteni a képeidet. A közösségi oldalakon találhatóak fotós közösségek, ahol ha kéred segítenek a technikai, vagy egyéb kérések esetén. Az FB-n lévő DSLR- Fotó csoport is ilyen, érdemes megnézni őket.

  4. nem az a fontos ki mit mond a fotodrol !!! neked mit jelent a foto !!! ha meg tanulni szeretnel akkor a fotovilagon sok mindent leirnak !!! kritika nelkul, van rengeteg oktato anyag rajta !!! az sem lenyeg mijen gep van a kezedben !!! az szamit mi van a fejedben !!! nekem van rengeteg kepem de szerintem ha megnezik az emberek meg nem mondanak melyik keszult egy kezdo vagy egy szuperebb geppel !!! szerintem talan az fontos nagyon, hogy sokat legyen a keszulek a kezedben, aztan megismered minden josagat rosszasagat !!! majd abbol eptikezel !!! majd ha nem tudod elkepzelesed megvalositani, akkor talan venni kell egy szuperebbet de csak ha mar tudod, hogy altalaban milyen temakat szeretnel fotozni !!! altalanos dolgokra tokeletes egy kis zsebben is hordhato foto masina !!!

    regards & janaanagy

  5. Sziasztok! Köszönöm az értékes és hasznos tanácsokat, megfogadom őket! :) Egy domaint regeltem már közben, mert volt egy olyan ötletem nekem is, hogy oda felteszem mindenféle komment meg plusz “feladat” nélkül, egy kellemes és egyszerű wordpress theme alá… :)
    A gép egyelőre sokkal többet tud mint én, de van kisebb zsebgép meg telefont is szoktam használni, szóval elég vegyes lesz a képanyag. :)

  6. A fotóvilág oldal jó.
    Nem kisebb ember alapította mint Dékán István: aki Szabadúszó fotográfus, szakújságíró.
    Publikált 1-2 könyvet a fotózásról mint pl Digitális fényképezés,Fantázia és fényképezés,Képmódosítások, labortrükkök,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here