Vajon mi viszi rá az embereket, hogy ilyen elmebeteg tetoválásokkal bélyegeztesse meg magát? Elmebetegek? Őrültek? Vagy csak egyszerűen feltűnési viszketitiszben szenvednek? Netalántán jó poénnak tartották? Fene tudja … mindenesetre nem hétköznapi figurák. :)

tetoválás elől-hátul

tetoválás a hason

tetoválás arcon

tetoválás a hónaljon

ez már több mint tetoválás ... tigrisember

További hozzájuk hasonló hülyéket és tetoválásaikat itt láthatsz: A világ legrondább tetoválásai amit valaha is láttál

24 COMMENTS

  1. Legközelebb kérünk figyelmeztető szöveget a post elejére! :)

    Médiatv. 5. § (1) bekezdésének – melynek értelmében „a vallási vagy hitbeli meggyőződést sértő, az erőszakos vagy más módon a nyugalom megzavarására alkalmas képi vagy hanghatások bemutatása előtt a közönség figyelmét erre a körülményre fel kell hívni.

    A képen lévő figurákra ez úgyszintén előírás lehetne :)

  2. A legdurvabb talan a legutoloso, illetve a rasszista srac! Mi viszi ra oket? Szerintem minden esetben mas es mas. Van ismerosom, aki azert keszitetett, mert a baratja tetovalo mester volt. Van akinek megtetszik valami. A baj az, hogy egy a vegeredmeny, egy orok belyeg … ami idovel rondul. En szemelyszerint nem tetetnek!

  3. Hát egy biztos, ezek az emberek nem gondolnak bele, hogy 1 hét vagy hónap vagy 1 múlva már, lehet nem fog tetszeni az adott forma. Mert időközben fejlődik vagy változik az ízlésük vagy a világszemléletük.

  4. Ez biztos, bár aki ilyet tetováltat magára, szerintem nem éri fel ésszel mindezt, illetve nem hiszem hogy években gondolkodnának. :)

  5. Ez a tetoválás, olyasmi lehet mint amikor én bemerek írni a proponóra. Vagyis nincs értelme, mert csak önkéntelenül is magamra haragítom a tollerancia hiányos embereket, talán jogosan vagy éppen alaptalanul. Amit sajnos azzal hálálnak meg, hogy keresztbe tesznek, ha alkalom nyílik rá!
    Aszem, ez egy jó párhuzam. :)

  6. ez gáz nagyon gáz hónalra egy p—t rakatni meg macska fejet csináltatni
    meg a tehén lyuka hát szerintem nagyon gáz
    a tetoválással semmi bajom mert vannak nagyon jók de ezek az emberek nem normálisak

  7. A tehenes nagyon állat,a hónaljas sem kutya.Nagyon ötletesek és bevállalósak.

  8. A hónaljasat imádom!!! Láttam már máskor is. A többi meg idétlen, és elmebeteg!

  9. szerintem ezek azért már duvák… mondjuk mindenki olayt csinál amilyen szeretne.. én azért azt hozzátenném így tini fejjel, hogy sokan mondják, hogy a tetoválás hogy néz ki öreg korba.. nem akarok megbántani senkit, de aki öreg annak már nem mind1 hogy van e rajta tetoválás vagy nem? annak már így is ráncos és csúnya a bőre, bocsánatot kérek ha ezzel megbántottam valakit is,de szerintem teljesen igazam van. am meg nem azért mondanom mert nekem van tetoválásom, mert nincs! lehet hogy nem is lesz, de szerintem jók és aki iylet akar az ilyet csináltat! ez az én véleményem :) én azért gratulálok a tetováló műszésznek is :) mert nagyon jók:)

  10. istenem…..hat erted, az utolso az borzalmas, elmebeteg, nemhiaba mondjak hogy nagy az isten allatkertje, meg a legcsunyabb allat se nez igy ki…fortelmes

  11. Ha tudná bármelyikőtök azt hogy egy olyan tetoválás milyen hosszú ideig készül,akkor nem értetlenkednétek rajta.Több mint 1 évig készült a macskaember arca.Azalatt az idő alatt volt rá elég ideje hogy eldöntse hogy tetszik-e neki vagy sem!!Nekem is van 5 tetoválásom.Sokáig nem tudtam hogy mi hiányzik magamról, bár ezt sokótoknak hiába magyarázom, mert nem érzitek a hiányt magatokon és így nehezen értitek meg amit írok.
    Viszont egyetértek azzal hogy a skin head-es tetoválás már durva és tényleg agybetegnek kell hozzá lenni.

  12. Úr isten ezek nem normális emberek azért ez már dúrva az ilyen ember már asse tudja mit kezdjen magával , hogy hogyan legyen minnél feltünőbb…….sajnálatos dolog…..

  13. fuh ezek brutálisak de vannak olyanok akik úgy tetováltatnak h kivágsák a bőréből azt a formát amit kért szikével a húsig kivágják meg vannak olyanok is akik kettévágatják a nyelvüket szóval ez semmi

  14. agyaúr isten ez nem normális dolog már durva nagyon az utolsó olyan mint akiszabadulni akar a világból :) saját magukbol hüjét csinálnak nem tudnak mit kezdeni az életükel :) ( tisztelet a kivételnek ) :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here