Úgy döntöttem egy mai, acee-vel folytatott beszélgetés után, hogy ideje életmódot váltani, de most aztán komolyan.

Feladom az eddigi sportos életmódomat (minden héten egyszer lemegyek 4 emelet gyalog; nincs lift a házba így minden nap vagy 2x felmegyek 1 emeletet szintén gyalog; puszta kézzel ütöm a billenytűzetet; minden nap derékgyakorlatokat végzek cipőkötés illetve zoknifelhúzás közben; hátizomzaterősítésképpen zuhany után képes vagyok akár egy percig is törülközővel szárítani a hátam … és hasonlók.)

Holnaptól váltok, és szupersportos életmódot fogok folytatni (ma este akartam kezdeni, de túlságosan jóllaktam a vacsival) e gépszörnyeteg segítségével, mely az elmúlt hónapokban (na jó, években) mint kiváló porfogó tett szolgáltatot.

Íme a a porfogó, melyen gyémántkeményre fogom edzeni jelenleg csak acélos (ám számomra igen értékes és ezért puha borítással védett) izomzatomat.

Az óra már felhúzva reggel fél 7-re, így igen jó eséllyel meglesz a 7 órási kelés, utána meg jöjjön aminek jönnie kell!

Remélem, most hogy leírtam mindezt, nem lesz pofám az ismerősök elé állni úgy, hogy nem edzek. :D

19 COMMENTS

  1. Bazze, most jut eszembe hogy vmi edzésterv vagy mi is kéne, nem csak úgy rángatni a súlyokat ész nélkül. No de gyerek még az este, van időm keresgélni a neten. :)

  2. Ehh.Ehehe..Ehehehehe..Ez így kora hajnalban jól esett..
    Én is gyúrni fogok.itt a pici szobámban..Méghozzá egy FootBag nevű kis labdacsot fogok rugdalni :D
    Sok sikert az edzéshez;)

  3. Jóreggelt,jóreggelt..Csörgött már az Órád és meg volt a kötelező fél óra ráhagyás is..HAd recsegjen az az expander..Nőjjön az izom
    (egy kis ösztönzés.:D:D)

  4. Nekünk is van egy hasonló edzőgépünk, én is nagyba nyomatom (már amikor nem vagyok túl lusta hozzá :)). Nekünk adtak mellé eleve egy edzéstervet és azt szoktam csinálgatni, egész jó.

  5. “ma este akartam kezdeni, de túlságosan jóllaktam a vacsival”
    ha gonosz lennék akkor azt mondanám hamar feladtad :D

  6. :D :D :D

    Ez a minimum!!!! Hát Óriási Figura vagy hallod! :D

    Muszáj valamit kezdeni magunkkal, nem Izomagyak akarunk lenni és nagy ívben szarok a nyárra és arra, hogy hogy nézek ki a strandon, hogy megrohamoznak a Green Peace aktivistái, hogy visszalökjenek a vízbe! Magamért, magunkért kell egy kicsit, csak egy kicsit! De egy idősebb, hegyomlás testű ismerősöm mondta egyszer, hogy “Száz kiló alatt az élet csak vegetálás” !!! :D Milyen igaza van! Nem is fogyok le, max 100-110 kg-ig! :D

  7. Leadran

    thx a bíztatást, reggel nem kapcsoltam be már a gépet mert az a biztos késés receptje nálam. :)
    Viszont jelentem megvolt az edzés, amiről írok majd egy bejegyzést mert hasznos élményekkel lettem gazdagabb. :)

    A blog óráját mindjárt megnézem, ezek szerint nem állítottam be rendesen még. :)

    Footbag-et soha nem próbáltam de jópofának tartom, nagy ügyesség kell hozzá.

    LeGaS

    Nem tudod esetleg átküldeni nekem azt az edzéstervet? Esetleg scannelni ha van scannered?
    Mennyit edzesz hetente?

    Sepi

    Dehogy adtam fel, csak jeleztem hogy azért élni is tudni kell! :D

    lippije

    Igyekszem tartani magam, érzem hogy fog ez menni. :)
    Régebben edzettem én egész sokáig (de soha nem nagy súlyokkal), szerettem is meg minden, csak aztán ellustultam meg melóhely meg kutya meg gyerek meg mittudoménmi (hirtelen más kifogás nem jut eszembe), szal.. :)

    acee

    Hát jah, én már kinőttem abból hogy azért edzek, hogy a csajok megbámuljanak a vízparton, megvan a babám aki imád :)

  8. Ha megfogatsz egy tanácsot , először szard le az edzés tervet. A lényeg csak annyi legyen először ,hogy csinálod minimum egy óráig.
    Meg esetleg annyi, hogy minden második nap csináld csak. kedd, csütörtök , szombat. Mert hagyni kell regenerálódni a szervezett, helyre rázódjanak az izomban a mikrosérülések stb.
    Ha ezt tartott 2 hónapig , utána már van értelme edzés tervenek. Mert befogod tudni lőni magadnak, mit bírsz,milyen sebességgel fejlődsz, milyen gyakorlatott szeretsz.
    Indulásnál úgy sem fogod betartani az edzés tervet.

  9. Anno azért én edzegettem és hasznosnak találtam az edzéstervet, mert vmi rendszert vitt az egészbe és nem lehetett ellazsálni a dolgot, segített tartani az előírt ismétlészámtól kezdve jópár mindent.

    Ha csak úgy nekiállok hogy akkor én most egy órán keresztül edzek, nem tudom mi sül ki belőle. :) No meg reggel nem is jellemző, hogy ennyi időm lesz rá, inkább egy intenzív, időben rövidebb edzés ami égeti a felesleget. :)

  10. Az este nem megy sajnos, eleve 7-8 között érek haza legtöbb esetben, utána még le kell vinnem Andert sétálni, 8-ra mondjuk felérek (vagy kicsit előtte) és akkor még nem foglalkoztam a fiammal és a feleségemmel. Így az este hátralévő része már az övéké, edzeni max 11 körül/után tudnék.

    Ezért választottam a reggelt. :)

  11. arra figyelj,h az elso par honapban mozgasd meg 1 edzes alatt az osszes izmot kulonosebb erolkodoes nelkul. Tul kepp ez a felkeszulesi ido arra szolgal,h megszokd/tanuld a gyakorlatokat. Mellesel ha neki esel esz nelkul nemigen fogsz csinalni semmit napokig az izomlaz es huzodasok maiatt ;)
    Boveben irc-en :)

  12. halihó.. nahh edzéstervben tudok segíteni.. most veszem rá magam, hogy újra leírjam azt amit már 100x előtte, csak ha jött a köv. program.. mindig elajándékoztam :) .. szal egy tuti tervet átküldök, amint (asszem inkább szkennelem) elkészültem vele..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here