No ez egy jó rövid post lesz meg sok értelme nincs is, csak egyszerűen jelezni szeretném hogy még élek és megvagyok, majd lesznek újabb postok de mostanában nagyon bezippesedtek a dolgaim és jelenleg akkut időhiányban szenvedek amire nem találtam meg még a gyógyszert.

Addig mindenkinek jó munkát/pihenést/mittoménmit kívánok. :)

13 COMMENTS

  1. LOLság

    Nálam is ez a helyzet, a blog az utolsó mostanában, amire a kevéske szabadidőmből szánni tudok.

    Ez a hobbiblogolás elég időrabló, még a legegyszerűbb postok is fél-egy órát vesznek igénybe, nem is beszélve a hosszabb lélegzetvételűekről. Úgy látszik két lehetőség maradt: 2 soros postok naponta, vagy hosszabb, tartalmasabb írások, de jóval ritkábban.

  2. Én azért ebből nem csinálok ám nagy lelkiismereti problémát, mindig is mondtam hogy a blog az egy hobbi … ha van rá időm, írok bele, ha nincs mert van más fontosabb dolgom, akkor pedig nem.
    Amint nyűgnek érzem az egészet, hagyom a francba illetve ha kényszernek érezném hogy írjak ide, akkor is. De ez veszély nem fenyeget mert varrtam magamnak egy “szarokénbele” palástot és amikor tele a hócipő, felveszem :D

  3. Tegyél ide is adsensét, hátha úgy alakul miatta, hogy több kedved lesz írni. Igaz itt sokan nem fognak rá kattintani pl. én sem. :)

  4. Jó ideig volt de leszedtem, mert belekötöttek a tartalomba 1-2 cikk esetében, és nem volt kedvem moderálni az írásomat emiatt.

  5. Nem, itt a blogon amúgy sincsenek kódok. A tartalom és a moderálás alatt azt értettem, hogy ha beteszel pl. egy képet amin lengén öltözött nő van, vagy véletlenül becsúszik egy szexlap címe a bejegyzésbe, kapod a figyelmeztetést hogy felfüggesztenek/kitiltanak/stb. mert megsértetted a szabályzatukat (felnőtt tartalom).

  6. Hmm, még szerencse, hogy küldenek figyelmeztetést és nem kifizetés előtt derül ki, hogy gond van.

  7. Nem nagy segítség ám a figyelmeztetés, volt hogy csak tippeltem mi lehet a gond, mert konkrétumot nem tartalmaz a levél, csak hogy sérti valami a szabályzatot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here