Nemrég írtam meg a “Webdesignerek gyöngye” c. bejegyzésemet, amire elég sokan reagáltatok és úgy láttam, viszonylag nagy felháborodást keltett.

bolyzsolt is olvasta a bejegyzést és nagy örömömre úgy döntött, átgondolja a dolgot. Ennek kapcsán írt nekem egy levelet amit szeretnék Nektek is megmutatni (megkérdeztem előtte róla), mert hozzátartozik a történethez és úgy gondolom, ez egy korrekt válasz.

Üdv!

Légyszíves olvasd végig a levelem, és ne töröld ki ebben a szent pillanatban.

Elolvastam a bejegyzésedet a blogodon, és teljesen igazad van. Kicseréltem ki a lábléc szövegét, de nem tettem be a linkedet… Történt ugyanis, hogy augusztus végefele iszonyat zsúfolt volt, 32 m hosszú parasztháznak a tetejét cseréltük (bontás, aztán cserepezés), és nem mindig tudtam leülni a gép elé. Persze, ez nem mentség…

Ma végre volt egy kis időm, így átgondoltam a dolgot, és készítettem egy új designt, amit tényleg én csináltam. Igazad volt, erre most tényleg büszke vagyok. :)

Tudom, hogy ez a levél nem kárpótlás, de nem szeretnék örökre haragban maradni, főleg úgy, hogy neked volt igazad. Ezúton is elnézésedet kérem. Többször ilyen nem fog előfordulni.

bolyzsolt

Írtam neki egy választ, hogy részemről nincs harag, úgy gondolom ez volt a helyes lépés és válasz, amivel korrigálta az előzőeket. Ezúton kívánok neki sok sikert a továbbiakban ezen az úton. :)

17 COMMENTS

  1. Énse látok változást, gyorsítótárat is újratöltöttem, de semmi…
    Lehet h énvok gonosz, de ha akarta volna jut rá idő h módosítsa.
    Én mielőtt elküldenék egy ien levelet föltettem volna az új designet vagy írtam volna h még nincs fönn.

  2. bolyzsoltika levelét megírta;
    Bűnbánó könnyével azt is telesírta.

    Hardernek a levél, Buda városába,
    Örömhírt viszen a dizájner világába:

    “Mentorom! Ne mozdulj kényelmes székedből!
    Kiveszem, szerkesztem a láblécet Eszékről(??? – ez rímelt, bocs :D).

    Pen tool-lal és brush-okkal csinálok én újat,
    A forrásban pedig őrzöm inkognitódat.”

    Najó, nem költöm át az egészet :] Okos húzása volt ez a mi Zsoltinknak, hatalmas lépés, hogy belátta hibáját. Remélem a kódolást is hamarosan megkezdi és közkinccsé téteti az új design-t. Hajrá Zsolti! :]

  3. Fent van a grafika, tegnap is mikor megnéztem és most is ott van: sztistvanaltisk.extra.hu
    úgyhogy vagy más címet néztek, vagy cache-t kell üríteni. :)

  4. Sok sul.it ismerek, ahol a diakok szerkesztik a weboldalt. Ez nem is gond, egeszen addig a pontig, amig egy csoport tanar, vagy eppen felnott, szemmel nem koveti a dolgokat.

  5. Az sztistvan-szhalom.sulinet.hu-s cím lett volna az eredeti domain, de gondok voltak a sulinettel… Ha találkozom az infótanárral (neki van hozzáférése a sulinetes oldalhoz), akkor feltöltetek vele egy php átirányítós indexet.

    Egyébként nem az én kezemben van a honlap irányítása, csak már elég régóta nem volt az iskolának honlapja, én meg felajánlottam, hogy segítek csinálni egyet. :)

  6. Nem tudom, én még mindig azt látom, hogy “design & code: : bolyzsolt”. De ha ez azért van, mert nem volt még idő az átírására, akkor nem mondtam semmit :).

    Egyébként örülök, hogy átgondolta a dolgot bolyzsolt, mert ezis egy lépés a sokból, hogy így mondjam…

  7. Lehet, hogy én vagyok nagyon optimista, de biztos vagyok benne, hogy a leírt változtatások maradéktalanul megvalósulnak, ha valami még nem került fel, annak bizonyára az iskoláknál szokásos IT hatásköri szervezési mizéria az oka. Nagyon jó, hogy Harder nem hagyta szó nélkül a dolgot (sokan csak legyintenénk és bosszankodnánk) és legalább ennnyire örülök, hogy valaki képes volt a saját lépéseit átgondolva elnézést kérni és változtatni. Sok sikert a jövőben Zsolt!

  8. TrE: mint már leírtam, a sulinetes oldal le lesz szedve, helyette egy átirányítás lesz az extrásra. Ma beszéltem az infótanárral, azt mondta, hogy igyekszik ezt megvalósítani, de amit biztosan ígérhetek, az az, hogy a jövő hét folyamán meg lesz.

    Har_melin: köszi szépen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here