Most láttam, hogy bezárt a BlogDreams.com, melyet a Jasmin-nál első munkaként csináltam. :( Közel 2 évig bírta szegénykém, de most kapáltak neki és beolvad az Extra.hu szolgáltatásai közé.

blogdreams A lapon a grafika (főoldal plusz öszes belső) és a blogskinek viselték az én kezem nyomát, kár hogy most ez elveszett a süllyesztőben Majd utánanézek, hogy legalább PSD-ben megvan-e mind. Ha nem, akkor valamit biztos felrúgok mérgemben. :)

No mindegy, azért nem búsulok (nagyon), remélem hogy a látogatóknak az új blogrendszer sokkal gyorsabb, kényelmesebb és barátságosabb lesz. Ezzel vígasztalom magam. A blogok áthozatalára ahogy láttam, van lehetőség, csak írni kell a support@blogdreams.com mail címre.

12 COMMENTS

  1. Hát már egy ideje bezárt. Az új blogrendszer .. háát annyiból jó, hogy wordpress alapú, ilyenből tudtommal nem sok van Magyarorsz.on. Lénygében, ha ez nem tetszik blogdreamsrol be importálod aztán pedig exportálod és bárhol máshol fojtathatod wordpressel :)

  2. Sajnálom… bár a motor néha nyekegett alatta, én a designját nagyon szerettem… :(
    Remélem, a psd legalább megmaradt…

  3. Amúgy mondjuk átalakíthatnád wordpress-re és kitedd ide a blogra egy külön “témák” oldal keretein belül. Mondjuk ez csak egy ötlet, nemtom mennyire jó de ötlet :)

  4. lippije,
    nosztalgiázunk, nosztalgiázunk? :)

    ziona,
    persze hogy megmaradt. :)

    levi,
    ötletnek nem rossz, de azért a céges cuccokat nem lehet csak úgy kitenni publicba, még ha már nem is használják őket. Meg persze a munka sem kevés, hogy megcsináld rendesen a skineket, egyelőre passzolom a témát. :)

    anvee,
    azért volt a blogdreams-en pár tényleg jó blog is, amit lehetett olvasni, remélem ők nem adják fel az egészet és folytatják máshol.

  5. Harder, ez számomra nem is volt kérdéses, ha jól tudom, neked is volt blogod a BD-en, tehát 1 kiváló blog biztos megmarad :D

  6. Ááá, nagyon rég nem frissítettem és nem is volt kiemelkedő :) Viszont a bejegyzéseknek majd utánanézek, mert volt 1-2 amit kitennék ide is, időtállóak voltak. :D

  7. Igen, egy hosszú szenvedés (főleg a programozóknak :) ) után sikerült levenni a terhelést az öreg blogdreamsről. Mostmár jól érzi magát, övé mind a nyóc processzor :) A háttérből csendbe várja a lakók kiköltözését. De szerintem méltó vége lett.
    UI: Ha a hozzászólások vagy a design kellene, akkor keress meg…

  8. a design annyira nem hiányzik köszi, megvan minden psd-ben, viszont a hozzászólásaim és a képek jól jönnének. :) Hétfőn kereslek, köszi!

  9. Számomra nagyon szomoru , hogy bezárt a blogdreams.(((((((((((, és az is (((((((, hogy még egy éretesítést sem kaptam erről, és elszállt minden munkám.Még arra sem kaptam lehetőséget, hogy az adott feldolgozásaim mentésre kerüljenek.Már pedig nem kis anyag volt. Csak egy mondatot idézek. “Érzelmek Naplója” .Ezt az oldalt nagyon sokkan olvasták,gondolatok hozzászólásával gazdagították, és mindennek egypercalatt ,végelett.((((((((((((((((((((((((((((((((((.Anikó

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here