Nagy esemény lesz idén (ismét) a családunk számára, ugyanis újra babát várunk, jön a 2. gyerkőc. :)

Terveztük és nagyon szerettük volna, hogy legyen Petinek kistestvére, úgyhogy nem volt ilyen értelemben meglepetés. :)
Ma voltunk 4D-s ultrahangon és fantasztikus volt látni élőben is, ahogy mozog bent a pici, készült persze videófelvétel meg fotó is róla (utóbbiból tettem ki egyet a bejegyzésbe, épp úgy csinál a jobb kezével, mintha egy rock koncerten lenne).

Babát várunk
Babát várunk

A doki megnyugtatott, hogy minden rendben van vele, én nagyon be voltam (és leszek is még) tojva hogy biztos egészséges-e (emiatt utolsó pillanatig aggódtam Petinél is).

Ja és persze majdnem elfelejtettem mondani, hogy fiú lesz, úgyhogy fel kell majd kötnünk a gatyánkat a feleségemmel. :)

Neve egyelőre még nincs, hisz nem akartunk addig ilyesmin filózni amíg nem derül ki, hogy fiú lesz-e vagy lány (és ezt ugye csak most tudtuk meg). :)

26 COMMENTS

  1. Gratulálok én is és sok örömöt hozzájuk :) Próbáljátok most kialudni magatokat :D Két gyerek mellett még kevesebb lesz, mint egy mellett :D (Nekem az sok néha, amikor hétvégére itt van a két unokatesóm :D )

  2. Köszi, igyekszünk előre is kipihenni magunkat :) Biztos sok “munka” lesz a 2 gyerekkel, főleg hogy Peti ősszel iskolába megy, de más családok is meg tudták oldani, szóval nekünk is menni fog. :)

  3. Jó egészséget a babának és a családnak. Valóban nagy rockernek igérkezik :)

  4. Nagyon aranyos, bár szerintem olyan, mintha éppen jelentkezne. :)
    Remélem az én kistesóm is legalább ilyen aranyos anya pocakjában!

  5. Biztos, hogy ugyanilyen aranyos! :) Épp tegnap beszélgettük apukáddal, hogy bizony nálatok és nálunk is kb ugyanakkor fog megszületni a baba, pár nap különbséggel vannak kiírva az anyukák szülésre. :)

  6. Grat Harder Papa! Leljétek sok örömötöket az új gyerkőcben is és győzzétek szusszal! ;)
    Én még maradok a gyártási folyamat gyakorolásánál, hogy később már biztosan jól menjen :P

  7. Köszi :D A gyártási folyamat tökéletesítésért vívott harcban terveim szerint még hosszú időn keresztül morc harcosként részt veszek, nem adom fel a háborút csak azért, mert a 2. csatát is megnyertem. :D

  8. Gratulálok. Én 3 gyermekes anyuka vagyok. Hidd el, a sok öröm kárpótolni fog mindenért. Lesznek nehézségek, de látni a gyermekek fejlődését a legnagyobb boldogság. Velük teljes az életünk. Értük érdemes élni.

  9. Szia!
    Már megérkezett, kb 1 hete elkezdtem írni a bejegyzést de nem jött még össze, mindjárt befejezem aztán kiteszem. :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here