Úgy tűnik, hogy megvan az első, WiFi-n keresztül a telefonnal összekapcsolódó és a szinkronizálást elősegítő szoftver, aminek Android Manager WiFi a neve. A honlapon olvasható speckó alapján nagyon jónak tűnik, de még nem volt lehetőségem kipróbálni (először be kellene szereznem egy windows-os gépet :D).

android-manager

Ha minden igaz, a kapcsolatokat, az üzeneteket, a fotókat, videókat, zenéket, programokat, fájlokat lehet vele szinkronizálni. Mindjárt berakok pár screenshotot is, hogy mire képes:

android-manager-wifi-1

android-manager-wifi-3

android-manager-wifi-2

android-manager-wifi-4

A többi fotót / screenshotot megtekinthetitek a a program honlapján, meg persze a letöltésre is itt van lehetőség: http://global.mobileaction.com/product/product_AM.jsp

Ha valaki kipróbálja és megosztaná legalább pár mondatban a véleményét róla, hálás lennék. :)

2 COMMENTS

  1. Hi,

    Követve a linken lévő utasításokat szépen felpakoltam PC-re és a telefonra is, PIN és IP cím beállítás után meg is találták egymást.

    Első ránézésre hasonlít az általam már sokat alázott iTunes-ra viszont itt van lehetőség beállítani hogy melyik device írja felül melyiket.

    On the fly meg lehet nézni a telefonon lévő fotókat,zenéket illetve szinkronizálni őket/archiválni PC-re.

    Sajnos a contacts/messages részt nem sikerült se megnézni se szinkronizálni egyelőre, valami outlook adatbázist követel, majd ha lesz időm áttúrom jobban.

    USB-n keresztül is működik, de nem ez a verzió. Azt is érdemes lehet letölteni, gondolom gyorsabb picit.

  2. Wow, köszi a gyors tapasztalatokat! :) Az outlook kapcsán olvastam a lapon, hogy aszongya: “Outlook 2003 and above (For sync with Outlook)”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here